Sådan gør du slør fletninger

Hår fletning er tusinder af år gamle og har været en stor del af mange kulturer. Med mange forskellige stilarter af fletning er mulighederne uendelige; fletninger kan være både funktionelt og stilfuldt. Der er mange stilarter af sammensnoning herunder cornrows, boks, snoninger, gudinde, fishtail, låse, slør og micro fletninger, blandt mange andre. En af de nemmeste fletning stilarter er slør fletning, som indebærer at gøre rækker i håret fra øre til øre, bringe håret tilbage i den næste sektioneret række og sammensnoning hver sektion. Denne proces gentages indtil ingen hår er fortsat at være i snit.

Instruktioner

• Kløft hår foran hovedet ind i et lige antal "kasser" eller "firkanter." Tre eller fire kvadrater skal gøre. Sætte en lille elastik omkring håret i hver hver boks; Du kan købe små elastikker på dit lokale skønhed levering butik.

• Del håret fra den ene side af hovedet til den anden langs omkredsen af hovedet eller fra øre til øre. Bruge hår klip fra din lokale skønhed levering eller apotek at holde håret du ikke arbejder med og beskytte din del.

• Separat hår i sektioner som før. Målet er at gøre en mursten mønster med bokse. Det gør du ved at gøre en del ned i midten af hver firkant fra den forrige række. Bruge hår i elastik fra den foregående række, og fletning håret ind i kasser i anden række. Sikre slør fletninger fra dette afsnit med en elastik.

• Gå langs hovedet gentagne boksene, sammensnoning hår fra den forrige række i den næste række og sikring af sløret fletninger med elastikker, indtil der ikke er nogen hår tilbage.

• Trække fletninger i en hestehale, eller lad dem hængende løst.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com