Hvordan man opsætter medaljer på Dress Blues

Hvordan man opsætter medaljer på Dress Blues

Dekoreret med militære bling, er de uniformerede tjenester dress blues pragtfulde formel påklædning svarende til civile smoking service medlemmer bære til ceremonielle eller festlige lejligheder og slukker militærbaser. Hver tjeneste uniformer og dekorationer Manual angiver, hvordan til at fastgøre medaljer på deres version af dress blues med militær præcision. Service medlemmer skal nøje følge disse instrukser; i militæret får du respekt ikke bare for hvad dekorationer du har tjent, men hvordan du bærer dem.

Instruktioner

Grundlæggende teknik

• Ceremoniel kjole blues kræver regelmæssig størrelse medaljer, undtagen i flyvevåbnet, som foreskriver service bånd i stedet. (Rod eller middag kjole uniformer, den militære version af cutaway, kræver miniature medaljer.)

• Sortere dine medaljer efter kategori og rang i kategori som angivet i betjeningsvejledningen uniformer. Lægge dem ud i en række på en flad overflade, med den højest rangerende medalje i længst til venstre stedet (bæreren har ret), efterfulgt af alle de andre medaljer i prioriteret rækkefølge, fra venstre mod højre.

• Begyndelse med de højestrangerende medaljer, og bevare deres ordre, slide så mange af dem på en montering bar af passende størrelse som din Manual angiver (varierer efter gren af service og medalje størrelse). Dette vil blive den øverste række af medaljer på uniformen. Fortsætte indtil hver medalje er monteret på en bar. Den sidste (laveste) række af medaljer kan eller kan ikke være helt fyldt. Bemærk: Medal of Honor alene ikke gå på en bar med andre medaljer; i stedet, det er suspenderet af et bånd omkring modtagerens hals og Rider centreret højt på brystet på toppen af ensartet.

• Brugervejledningen til dit uniformer til at bestemme, hvor du vil placere den første bar af medaljer på uniformen. Push baren montering pins gennem ensartet pelsen klud og foring på den valgte placering. Holder baren på plads med den ene hånd, knivspids åbne en af fjederbelastede låsning pips baren kommer med og skubbe den helt ned på en pin fremspringende inde i pelsen. Frigive spændinger for at få pip grab pin stramt. Gentag med de resterende kerner og stifter.

• Manøvrere de resterende medalje barer og fastgør dem som beskrevet i det forrige trin, således at de line op netop som illustreret i din Manual. Hvis det gøres korrekt, vil rækkerne overlappe hinanden, således at kun den øverste række vil vise de komplette medaljer med bånd; rækkerne under det viser kun de metalliske dele for at vinde medaljer.

Tips & advarsler

  • Når fastgørelse medaljer, hjælper det for at have ensartede pelsen suspenderet på en bøjle eller stol tilbage. Sørg for den ensartede klud er strakt stramt under medalje bar når presser benene gennem. Bruge en lineal til at dobbelttjekke at medalje rækker er placeret korrekt og fastgjort på straight.
  • Vær forsigtig, når skubbe medalje bar montering stifter gennem, således at de ikke punktere fingrene da de trænge inde i pelsen.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com