Anbefalet vægt vindere

Anbefalet vægt vindere

Vægt vindere er højt kalorieindhold protein shakes, der er blandet med vand eller mælk til at hjælpe enkeltpersoner tager på i vægt og opbygge muskler. Mens nogle individer kan ønsker at tage på i vægt for at forbedre deres physique, muligvis andre tager på i vægt for at forbedre knoglestyrke. Ifølge fitness hjemmeside BodyBuilding.com gør optimal ernæring, CytoSport og ultimative ernæring top sælgende vægt vindere. Konsultere en læge før du tager nogen form for vægt vinder supplement.

Optimal alvorlige masse

Optimal alvorlige masse byder 1250 kalorier pr. portioner og indeholder 250 gram kulhydrater og 50 gram protein. Mens de tre-punds vægt gainer indeholder 25 vitaminer og mineraler, har det også glutamin og kreatin, som er kosttilskud, der forbedrer udholdenhed og muskelvækst. I 2010, omkostningerne ved vægt gainer er $27 og kommer i jordbær, chokolade og vanilje flavoring.

CytoSport Cyto Gainer

CytoSport Cyto Gainer er en 570-kalorie whey protein supplement, der er 98 procent laktosefri og har 54 gram protein, 3 gram kreatin og 2 gram af glutamin. 3.3 lbs vægt gainer er også 97 procent fedt gratis og findes i chokolade, cookies 'n crème, banan creme, chokolade mint chip og vanille smag. Pris for produktet kan findes for så lavt som $37 i online-butikker.

Optimal Pro komplekse Gainer

Optimal Pro komplekse Gainer kommer i en 10-lb. beholder og er 650 kalorier per portion. Ud over de 60 gram protein og 85 gram kulhydrater indeholder vægt gainer kostfibre, fordøjelsesenzymer og vigtige vitaminer og mineraler. Fordi vægt gainer er 10 lbs., er det dyrere, så andre mærker og koster omkring $106. Varianter af vægt gainer omfatter vanilla creme, dobbelt chokolade og jordbær creme.

Ultimate ernæring Muscle Juice

Den ultimative ernæring Muscle Juice tilbyder 1020 kalorier per portion og indeholder en blanding af fire forskellige proteiner, herunder valleproteinisolat, æggehvide æggehvidestof, calcium kaseinat og whey protein koncentrat. Disse proteintilskud tilføje op til 55 gram per portion. Vægt gainer har også 162 gram kulhydrater og 17 gram fedt. I oktober 2010, kan forbrugerne købe 10-lb vægt gainer for $48 i varianter såsom chokolade, vanille, jordbær, cookies 'n creme og bananer.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com