Hvordan bliver en fodbolddommer i Florida

Hvordan bliver en fodbolddommer i Florida

Florida er en ideel tilstand for fodbold på så mange niveauer. For startere, den nationale ungdomspolitiske IMG Soccer Academy ligger der. Det varme klima giver mulighed for året rundt spille, og det er en stor stat med mange programmer for forskellige aldersgrupper spredt ud over flere byer og regioner. Desuden bringer en betydelig befolkning af indvandrere et element af mangfoldighed og nye ideer til spillet. Der vil aldrig være mangel på arbejde til fodbold dommere i tilstanden solskin.

Instruktioner

• Lære de regler og målsætninger for fodbold først. Hvis du ikke har spillet organiseret fodbold, se en lokal ungdoms rekreative spil live samt en professionel kamp på tv. Ser spilles begge ender af spektret vil give dig en følelse af udfordringer dommere ansigt og hvordan de, også skal blive dygtigere i deres ret. Ikke hver dommer certificeringsprogram vil kræve dig til at forstå sporten, før du begynder klasseundervisning, men du er bedre stillet, hvis du begynder program klar til at lære at lave opkald i stedet for hvorfor til at foretage opkald.

• Tilmelde sig et certificeringsprogram. Ifølge Florida State dommere Inc. er en etableret dommer credentialing bord i denne stat, en 18 timers kursus en industristandard for ottende-grade dommere, med højere lønklasse niveauer kræver ekstra kurser. Klasser er holdt regelmæssigt i forskellige steder og er også tilgængelige online.

• Kalde nogle spil. Når du har certificering i hånden, er det næste skridt at få erfaring. Den bedste måde at blive en bedre dommer er til de improvisatoriske udfordringer af en levende kamp. Kontakte lokale fodboldklubber og fritid programmer om tilgængelige slots, selvom de er ulønnet. Være villig til at arbejde som en linjevogter/dommers assistent først for den maksimale aldersgruppe du er certificeret til. Derudover er det klogt at ref spil for de yngre aldersgrupper, selvom det har ændret fodbold, så du vil føle dig komfortabel optrappe til opgave af hoved dommer, når en koncert bliver tilgængelig i din certificeret aldersgruppe.

• Videre med certificering for ældre aldersgrupper, og tage efteruddannelseskurser til at holde med enhver regel eller politik ændringer, eller hvis du har taget en pause fra dommerkendelser.

Tips & advarsler

  • USSF og statslige organisationer, der overholder sine standarder overveje "entry level" til at være dommer på den ottende-grade niveau. Enhver aldersgruppe nedenfor, er i vid udstrækning betragtes som rekreative spille, selvom der er konkurrencedygtige rejse klubber for grundskole-alder børn. Anvendelsen af forordning mellemstore felter, head bolde og offsides reglen er dog universelle spillere 12 og op.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com