Alle Inclusive Resort Tips

Alle Inclusive Resort Tips

All Inclusive ferier er blevet særligt populære i de seneste år som en lav flybilletter har tilskyndet et voksende antal amerikanske forældre til at tage deres børn på ferie med dem. All inclusive-ferie resorts, der er koncentreret i USA, Caribien og Mexico, tilbyder aktiviteter for børn, samt udgifter til mad og logi.

Tænk først

Tænke på tid på året for din ferie. De fleste mennesker vil gå i løbet af sommeren, og det er fint. Men være advaret at den sidste halvdel af August og første halvdel af September er normalt prime orkansæson. Have en exit-strategi. Vide, hvornår du kan bakke ud af din reservation uden at miste alle eller nogle af din indbetaling.

Online tilbud

Kigge efter tilbud online, især på rejse søgemaskiner som Expedia eller Orbitz TripAdvisor. Opmærksomme på anmeldelser fra tidligere kunder, som kan normalt findes på disse hjemmesider. Du kan ofte få en bedre pris fra virksomheder, der opererer mere end én resort, hvis du er villig til at være fleksible om resort hvor du tager din ferie. Du kan også ofte få en bedre pris ved reservation flere måneder i forvejen-- eller ofte, flere minutter, hvis Resortet ikke er gør en masse af business.

Beliggenhed, beliggenhed

Overveje, detaljer som hvordan du får til udvej, hvis du flyver eller at tage en anden form for transport. Har de en lufthavnsbus? Sørg også for dine interesser ikke kommer til konflikt med fokus på feriestedet. En ikke-golfspiller, for eksempel, ville sandsynligvis hellere springe ferie end at tilbringe en uge på en all inclusive-resort, der fokuserer på golf.

Skjulte oplysninger

Være sikker på du ved hvad du får. Tilbyder udvej alle måltider eller bare middag? Er der tillæg for mere end ét barn? Dækkes tips? Læs med småt med en altomfattende aftale du vælger.

Bekræfte detaljer

Bekræfte direkte med udvej, at dit barn eller børn er berettiget til alle aktiviteter. Nogle resorts vil tilbyde alder-specifikke aktiviteter. Du bør også bekræfte din reservation mindst en måned før de forlader.

Måltid tid

De fleste resorts Tillad et begrænset antal à la carte middage med beløb afhængigt af længden af dit ophold. Foretage reservationer, så snart du ankommer, da siddepladser er generelt begrænset--medmindre du virkelig gerne buffeten.

Din tid

Medmindre du er virkelig interesseret, undgå salgsmøder. Du kan være inviteret til en morgenmad og bedt om at tage en hurtig rundvisning af ejendommen. Spørge, om det er en salgspræsentation. Du kan helt sikkert falde. Det er din tid til at slappe af, ikke presses til at købe noget du ikke måske brug for.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com