Fødevarer, der bremse sukker Cravings

Forsøger at tabe sig eller blot spiser sundere er svært, når du finder dig selv hele tiden trang sukker. Denne lyst til sukker kan forårsage du at bryde din kost og nå for slik eller bagværk i stedet for en sund snack. For at begrænse din sukker cravings, spise fiber-rige fødevarer, der gør du føler dig fyldigere længere og hjælpe med at holde cravings på bay. Derudover fiber hjælper med at holde dit blodsukker fra stiger for hurtigt, hvilket kan føre til sukker cravings.

Fuldkorn

Fuldkorn, såsom hel hvede, byg, havre og brun ris, indeholder fibre, som kan medvirke til at reducere din sukker cravings. Hele korn brød og brune risretter er gode kilder. Forbrugende 6-11 portioner af fuldkorn kan om dagen også hjælpe regulere din fordøjelse og reducere risikoen for koronar sygdom.

Frugt

Spise frugt. Æbler er et klogt valg. De er søde og rig på fiber at gøre du føler dig fyldigere og tilfredsstille din sukker cravings. Derudover vil deres portabilitet giver dig mulighed at spise et æble på når som helst uden at skræl eller skær det som andre frugter. Endelig, da æbler tage længere tid at tygge, din krop har et længere stykke tid til at registrere, at du ikke længere er sulten, dermed undertrykke cravings.

Grøntsager

Grøntsager ikke kun leverer en høj dosis af vitaminer og mineraler, men også rigelig mængder af fibre, hjælpe med at reducere sukker cravings. Vælg bladgrøntsager grønne grøntsager som majroer, collards og grønkål. Sauter disse grøntsager i lys oliven olie og sæson at smage ved hjælp af smagsstoffer såsom hvidløg, urter og citron til at bringe smag af disse næringsrige grøntsager.

Nødder

Bare en ounce af nødder kan levere høj fiber og kæmpe din sukker cravings. Mandler, cashewnødder og jordnødder er alle sunde og fiber-rige alternativer til sukker. For en tilsat snack, bland mandler med rosiner i en plastikpose for et naturligt sød snack på farten. Du kan også tilføje nødder til almindelig yoghurt som en sukker erstatning. Eller du kan begynde at kæmpe din sukker cravings tidligt på dagen ved overbrusning en håndfuld nødder over dit korn.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com