Hvordan at rengøre karpe

Hvordan at rengøre karpe

Karper er meget rigeligt i USA søer og floder og er blevet overset som en god kilde til kød af mange på grund af det er slimet hud og ubehagelig lugt. Hvis du rense en karpe korrekt, og smide på nogle krydderier og mel, kan du gøre et godt måltid eller pakke fryseren til senere brug. Karpe fiskeri er stærkt fremmes på nogle områder, som de overpopulating store vandveje og ødelægger de naturlige levesteder og mad forsyninger til andre indfødte fisk.

Instruktioner

Trin

• Snitte fisk ned det er rygraden. Når du føler at du er i slutningen af ribbenene, skåret dybt i filet og flytte kniven mod halen. Holde din kniv linet op med rygraden. Flytte kniven tilbage op mod ribbenene og skære en filet fra ribbenene er omhyggelig med ikke at gennembore de indre organer på ethvert tidspunkt under renseprocessen.

• Hud fisk for at fjerne den hårde uspiselig hud, efter du har skåret fileter fra ribbenene. Lægge filet på din Skærebrættet med skindsiden, holde stramme til den ene ende og arbejde din kniv omhyggeligt nedenunder og ned på længden af filet.

• Score fileter med 1/8 til 1/4 tommer nedskæringer at tillade din madolie til at nå dybt ind i kødet og opløse de små knogler, som er angivet af dnr.state.il.us. Knogler kan være farligt for forbrugerne, hvis de ikke er bløde eller opløst af ordentlig madlavning.

Tips & advarsler

  • Hvis renset ordentligt, gør karper en stor fiskeyngel og et nærende måltid på kun udgifterne til orme og lidt madolie. Karper er meget høj i protein-om 39g pr servering-ifølge nutritiondata.com, i høj i vitamin B12 og selen, lavt natrium og en god kilde til fosfor.
  • Der er en mørk rød linje kører ned i midten af filet. Du skal skære denne linje, som har tendens til at have en ubehagelig smag. En V-formet snit vil tillade dig at bare fjerne den uønskede mørke kød mens de lysere kød intakte under den.
  • Karpe kød er meget høj i fedt og kolesterol indhold.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com