Hvordan man skriver en arbejdsplan for madlavning

Hvordan man skriver en arbejdsplan for madlavning

En arbejdsplan for madlavning kan være et vigtigt redskab til at skabe et sundt måltid fra bunden uden at spilde tid eller energi. Madlavning arbejdsplaner er især nyttig, når fodring en menneskemængde, fordi de forskellige trin i prepping og koordinerende opgaver er mere kompliceret og tidskrævende end trin til at forberede et familiemåltid. Større mængder af mad er særligt tilbøjelige til at brænde, kog eller få klistret hvis de sidder for længe, så en arbejdsplan kan hjælpe dig med tid dine processer og tjene en tiltalende måltid, lige efter planen.

Instruktioner

• Identificere trinnene i hver opskrift, der vil tage den længste tid. Opskrifter skrives sekventielt, så de ofte begynde med trin som koger ris eller bønner eller ristning en kylling. Disse processer tage lang tid uden nødvendigvis at kræve løbende opmærksomhed, så de bør opføres mod begyndelsen af hver opskrift. Selv om hver opskrift indeholder individuelt trin og timing oplysninger, afhænger dit køkken arbejdsplan succes forstå, hvordan disse processer interface og planlægge dem til at lette arbejdsflow.

• Oprette en tidslinje, udstikker de koordinerede foranstaltninger til at udfylde alle de opskrifter, du planlægger at forberede. Planlægge prep trin for at udfylde tiden når indledende processer og ingredienser som ris, bønner og store stege madlavning i vid udstrækning automatiseret. Planlægge prep trin, så de er færdige før det er tid for at tilberede de prepped ingredienser.

• Tidsplan parabol færdiggørelse i forhold til hvor godt de kogte retter vil holde når de er udarbejdet. En gryderet, der er fuldt kogt før tid normalt holder op godt i en ovn varmere rum, hvis det er muligt, mens røre steger kan visne hvis du holder det for længe, så det skal tilberedes så tæt som muligt til sin tjener tid.

• Opbygge et diagram liste over de opgaver, der skal fuldføres, forlader plads til navnet på den person, der er til at fuldføre opgaven. Være specifik, og konsolidere skridt fra flere opskrifter når det er muligt, såsom prepping alle løg sammen, selvom de kan være på vej til forskellige retter. Tildele opgaver til personer, hvis du arbejder med børn eller du kender din voksne hjælpere godt nok til at erkende, at en bestemt person ville være bedst for en bestemt opgave. Skiftevis, tillade dine hjælpere til at udfylde deres egne navne ved siden af de opgaver, de vælger.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com