Inn på den spanske trappe i Rom, Italien

Rom, Italien, er en blanding af historiske seværdigheder og fashionable modernitet. Kroen på den spanske trappe er et luksuriøst hotel, der sætter besøgende på pulsen i den smukke by.

Historie

Kroen var et hjem i 1800-tallet og er nu et nationalt monument.

Beliggenhed

Kroen er beliggende på high-fashion Via Condotti i hjertet af Roms historiske centrum. Mange af værelserne har udsigt til den berømte spanske trappe.

Værelser

Der er fire niveauer af værelser: Classic, Superior, Deluxe og Executive. Der er også en penthouse. Familie værelser findes i bilaget, en separat bygning fra hotellet.

Priser

Værelserne varierer fra 200 euro til 820 euro per nat. Priser afhænger af typen værelse og den sæson, hvor du rejser. Den travle rejsesæsonen er normalt mellem maj og September. Hotelpriser omfatter en morgenbuffet og et servicegebyr.

Tjenester

Hotellet tilbyder transport til lufthavnen (pris baseret på antallet af passagerer og bagage), concierge-service og ordninger for guidede ture i Rom og omegn. Kroen har også en lounge og en tagterrasse.

Specials

Der er mange pakker at vælge imellem at gøre dit ophold på inn ekstra speciel. De omfatter tilbud for bryllupsrejser, jul, Valentinsdag og påske.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com