Nemme måder at knæk sort valnødder

Sort valnødder er en delikatesse, der kan nydes både kogte og rå. Sort valnødder har en meget stærk smag og skal bruges sparsomt i madlavning så de ikke distrahere fra resten af dine ingredienser. Sort valnødder er meget vanskelige at knække, og ekstreme foranstaltninger er undertiden nødvendigt at adskille møtrik kød fra skallerne.

Nøddeknækkeren

En af de nemmeste metoder nemlig sprængning en sort valnød er at bruge en stærk Nøddeknækkeren. En Nøddeknækkeren består traditionelt af to metal stænger forbundet i en vinkel med et hængsel. Møtrikken er placeret mellem to stængerne og stænger er klemt sammen. Trykket fra denne simpel løftestang bør knæk valnød. Hvis Nøddeknækkeren er ikke stærk nok, kan de metal stænger bøje eller bryde.

Skruestik

Ved hjælp af en skruestik, et værktøj, der normalt bruges til at holde noget i stedet for at arbejde på det, er en nem måde hen til knæk en sort valnød, hvis du har en handy. Det virker på en princippet svarer til den traditionelle Nøddeknækkeren, bortset fra de to stykker af metal er monteret på en skrue og samles ved at dreje på et håndtag. Dreje håndtaget flyttes en metal plade mod den anden, fældefangst valnød og knuse den. Dog skal du angive nogle midler for at fange valnød som det pauser og falder fra skruestikken. En skruestik kan tage mere indsats end en Nøddeknækkeren, men er som regel meget mere holdbart.

Hammer

En gammeldags hammer eller en kølle kan være et meget effektivt værktøj nemlig sprængning en sort valnød. Ved at køre hammeren ned på valnød, vil trykket af slag kombineret med vægten af hammer hovedet buste skallen og tillade dig at trække kødet. Brug ikke for meget kraft eller risikerer du vil knuse den faktiske møtrik i stedet for at blot sprængning skallen. Hvis du vælger denne metode til sprængning en valnød, Sørg for du gøre det på en hård overflade, såsom et arbejdsbord eller et betongulv, der ikke vil blive beskadiget.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com