Hjem afhjælpe for rynke cremer

Rynker fra slid og ælde af daglige liv og de få år er uundgåelig. I de sidste mange årtier markederne for skønhed og ungdom har skabt en multimillion dollar produkt tæller sælge os tilbage løfter om at reducere rynker. I stedet for at fokusere i på bruge dine penge på kemiske behandlinger og cremer, kan du i stedet fokuserer på alle naturlige hjem retsmidler til at udfylde dette behov.

Enkelteksemplar

I stedet for at skabe fuldt realiseret anti-rynke cremer du kan bruge enkelt produkter fra omkring dit hus til at hjælpe med rynker. Dette tilføjer muligheden for at reducere rynker med en bred vifte af økologiske varer.

Honning er en fælles anti-rynke middel, der kan anvendes på egen gavmildt omkring på dit ansigt. Dette kan behandles som en kort maske og er tilbage på i omkring ti minutter. Sørg for at dit ansigt godt rengøres før du anvender honning.

Avocado er også en vigtig anti-rynke grøntsag, der kan anvendes til ansigt uden tilsætning af andre varer. Bare skrælle avocado, blend indvendigt, og derefter anvende den gavmildt til ansigt. Lad det sidde og tørre i ca tyve minutter før du vaske det af.

Direkte Aloe Vera kan også bruges, og i stedet for at købe færdigpakkede fløde bør du prøve at gå til nogle faktiske Aloe Vera fra anlægget. Hvis du tager den interne væske, som du normalt bruger til forbrændinger kan du tage en liberal beløb af, og smøre det på ansigtet. Du kan lade det sidde for en lille smule, men ikke så længe som du ville med en maske.

Kokosolie fløde

Der er en række af forskellige anti-rynke cremer, der flyder rundt, men ofte gange vil du se, at den bedste måde at oprette en anti-rynke creme er at blande nogle af de andre elementer sammen. Hvis de lugter og vises gratis vil de normalt gør jobbet uden at forårsage et problem. Tage kokos olie og bruge det til en base. Tilføje en enkelt dråbe af Pebermynteolie og bare en lille, men udefineret, mængden af Aloe Vera fra anlægget. Tage en banan og blande det op grundigt og derefter føje den til kokosolie med pebermynteolie. Tilføj en tsk af mandel olie til løgnehistorie. Anvende konservativt til dit ansigt og gnid indtil det er indlagt og ikke fremgår.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com