Virkningerne af stigende dit stofskifte

Metabolisme er den proces, som kroppen tager i fødevarer og næringsstoffer, og gennem en kompliceret procedure konverterer det til energi. I kombination med mængden kalorier forbruges, hjælper stofskifte kroppen vægt enten øge eller mindske.

Mere om stofskifte

Når kalorier fra fedtstoffer, proteiner og kulhydrater kombinerer med ilt, frigiver det energi til kroppen til at bruge. Mens nogle mennesker kan klage over en langsom metabolisme for vægtøgning, siger normalt er det mængden kalorier i, og ikke nok motion, Katherine Zeratsky R.D., L.D. med Mayo Clinic.

Hvad er en kalorie?

En kalorie er en måleenhed for energi. Alt for mange kalorier taget i vægt medfører vægtøgning, flere kalorier brændt end taget i resulterer i vægttab.

Langsommere stofskifte

Ifølge Mayo Clinic personale, en persons stofskifte bremser med alderen, hvilket resulterer i kroppen har brug for færre kalorier til energi, og mænd generelt brænde kalorier hurtigere så kvinder.

Øge stofskiftet

Øge stofskiftet kan gøres ved at øge muskelmasse i kroppen, eller øge kroppens puls. Aerob træning vil øge hjertefrekvens, mens styrketræning øger muskelmassen.

Resultaterne af øget stofskifte

Når stofskiftet er steget med motion, enten at hæve puls, eller øge muskelmasse, kalorier er brændt hurtigere og vægttab opstår.

Kosttilskud og urter

Kosttilskud og urter, der er annonceret til at øge stofskiftet er ikke en sikker og effektiv metode, og kan have farlige bivirkninger.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com