Ting at gøre i Homestead, Florida

Usandsynligt det end kan synes, Homestead, Florida byder på hastighedsoverskridelser racerbiler, alligatorer og bucking tyre. Mens denne forstad til Miami kan lyde som et farligt sted, er det faktisk helt varm og indbydende for besøgende--så længe du holder din afstand fra gators. Byen også sidder mellem to nationalparker--Biscayne National Park og Everglades National Park - gør det en prime destination for elskere af udendørs.

Nationalparker

Før at udforske nationalparken Everglades 1,5 millioner acres, starte på Ernest Coe Visitor Center i gaarden. Center, beliggende vest for byens centrum, har brochurer, orientering film og en boghandel; Glem ikke at afhente bug spray mens der. Hoved 18 miles til området Chekika dag brug for en picnic og en bike ride. Denne del af parken er åbent fra December til April. 172.000-acre Biscayne National Park, der ligger øst for Homestead, er kendt for sin sejlads, snorkling og dykning, ikke overraskende, at 95% af parken består af vand. Tage til efterretning, men at parkens Elliott nøglen Harbor og campingpladsen har været lukket på ubestemt tid (fra August 2013) på grund af skader under orkanen Sandy.

Wildlife

Du ønsker sandsynligvis ikke at forlade South Florida uden spotting en alligator. Med henblik herpå kan Everglades Alligator Farm du få op tæt og personligt med disse væsner. Du vil se en fodring Vis, lære hvordan indianerne fanget alligatorer, og du vil selv kunne tage et billede med en baby alligator. Du kan også overraske dine venner ved at have et foto taget af dig selv holder en slange efter gårdens slange show. Et højdepunkt på et besøg på gården er en båd tur gennem de nærliggende Everglades. For yderligere eksotiske dyr, besøg Monkey Jungle, ligger ni miles nordøst for Homestead i Miami. 30-acre site showcases primater og en Amazonas regnskov levesteder.

Haver

En knust hjerte inspireret Edward Leedskalnin til at oprette en sten skulpturhave, nu kaldet Coral Castle Museum. Ifølge museets hjemmeside udskårne Leedskalnin disse strukturer efter han flyttede til Homestead fra sin oprindelige Letland for at fejre en tabt kærlighed. Haven, bygget fra 1923 til 1951, omfatter et springvand, møbler og andre figurer omhyggeligt udformet fra coral rock. Frugt og krydderi Park giver en pick-me-up med den friske frugt fundet i dens tropiske botaniske have. Du kan tage en guidet tur i parkens haver og prøve de friske bananer, mango og andre frugter på en vinsmagning counter.

Sportsbegivenheder

Hvert år i midten af November, værter Homestead Miami Speedway Ford Championship Weekend, NASCARS svarer til Super Bowl. Weekenden byder på sæsonens sidste løb for Sprint Cup Series, landsdækkende serien og Camping verden Truck Series. Banen har også en fuld skifer af racing i løbet af året, herunder amatør racing arrangementer afholdes på fredag aften kaldt Speedway T-n-T. For en anden slags ridning begivenhed, check out Homestead Championship Rodeo i slutningen af januar på Doc's DeMilly Rodeo Arena. Den årlige tre-dages arrangement, der startede i 1949, omfatter en downtown parade gennem byen.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com