Hvordan til at fange nordlige gedde og Musky i lavvandede søer: Tips og teknikker

Hvordan til at fange nordlige gedde og Musky i lavvandede søer: Tips og teknikker

Lystfiskeri for gedder og musky i lavvandede, kan ukrudtsbevoksede søer (kendt som næringsrige søer) være vanskelig. Bedste tider for nordlige gedde fiskeri og musky (muskellunge) fiskeri i denne type af søen er i løbet af sensommeren og tidlige efterår, når vandet begynder at køle af. Lad challenge styre dig fra disse store fiskevande. Med den rigtige lokker og knowhow, kan du øge dine odds for at fange store nordlige gedde og muskellunge.

Instruktioner

• Bruge mindre og mellemstore lokker og spinnere, herunder specielt lavet til skvattet farvande. Lavvandede farvande tendens til at have tunge ukrudt og overskydende mængder af alger, og en større lokke vil fange mere ukrudt. Bruge skinnende fiskeri lokker, så godt. Disse fisk har svært ved at se din lokker; for at tiltrække dem, holde sig til farvestrålende lokker, der har fluorescerende farve i hvide, guld eller sølv.

• Fisk omkring områder med lilje puder og græsklædte planter. Kigge efter muskellunge og nordlige gedde i dybere vand lige udenfor lilje puder. Nordlige gedde og muskie lystfiskeri er også vellykket i fragmentarisk marsh områder, der svarer til områder med lilje puder.

• Troll omkring koldtvands springs i de varmere måneder, når fisken er på udkig efter køligere farvande. Disse kan normalt findes i nærheden af bay-lignende områder af søen.

• Fisk for muskellunge og gedder langs en kystlinje hvor der er buskede græsmarker. Når kålen og andre vand ukrudt begynder at dø ud i sensommeren og tidligt skjule om efteråret, nordlige gedde og muskellunge i disse områder. Områder med blæst over træer og træstubbe nær kysten er også gode steder for at finde disse fisk.

Tips & advarsler

  • Sensommeren til slutningen af efteråret er den bedste sæson for musky fiskeri og nordlige gedde fiskeri i lavvandede søer (eurotrophic søer).
  • Becareful når musky fiskeri og nordlige gedde fiskeri. Disse to typer af fisk har meget skarpe tænder, der kan såre dig.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com