Slankende jakke stilarter

Tøj valg kan have en indvirkning på hvordan en person ser ud, især jakker da de har tendens til at være et større stykke tøj. Hvis en jakke ikke passer ordentligt, kan det forstærke problemområder, f.eks en tunge midten eller tykke lår. Meget opmærksomme på jakke detaljer og hvordan de ser på specifikke kropsformer kan gøre en person ser slankere.

Tilspidset talje

En monteret jakke, der gradvist vokslys i mod taljen, snarere end at være den samme bredde fra top til bund, er en af de mest slankende jakke stilarter fordi den skrå passer over hele kroppen og giver en illusion af en indsnævret talje. En løsere jakke med en bredere taljen kan synes ligesom det ville slankende, fordi det ikke klamre sig til nogen bump eller buler, men det kan ende med at gøre wearers ser bredere end de rent faktisk er. En tilspidset talje jakke kan være særligt smigrende at folk, der bærer deres vægt i deres midsection, men vil se slankende på fleste kropstyper.

Bælte

En skyttegrav-stil jakke, at bånd lukkes med et bælte kan også slankende, fordi det hjælper med at bryde op midsection af gjorden i i taljen. Mennesker med bred torsoer kan se tyndere ved at bære en bælte trench coat, fordi det kan tilføje en kurve i taljen og forhindre dem søger blok-formet i midten. Bæltet kan også arbejde som et tilbehør, der distraherer øjet og holder opmærksomheden fra problemer med områder i midsection eller nederste halvdel. Et bælte trench-stil jakke kan ikke slankende, hvis jakken passer for stramt, fordi det kan rent faktisk forstærke problemområder.

Blussede

En jakke, der blusser ud i bunden, svarende til en A-line nederdel, kan være en slankende stil af jakke til kvinder, der er pæreformet eller bære deres vægt i deres nederste halvdele. For at være den mest flatterende, har Jakken skal monteres på skuldre og talje før let bølgende ud i en nederdel form omkring hofter og numse. Denne stil slankende for bunden tunge kvinder, fordi det hjælper camouflage enhver ekstra vægt på dette område, mens den stadig vedholdt en skræddersyet figur.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com