Cajun restauranter i Austin, Texas

Cajun restauranter i Austin, Texas

Austin, hovedstaden i Texas, har en bred vifte af attraktioner for besøgende. Beliggende i centrale Texas i bjergland Texas, har Austin talrige restauranter der dækker mange etniske grupper og kategorier af fødevarer. Cajun restauranter er godt repræsenteret i Austin. Cajun mad stammer fra sydlige Louisiana fra Acadian eller "Cajun" kulturen i den fransk-talende folk, som udvandrede fra Canada til det sydlige Louisiana under anden halvdel af 1700-tallet.

Cypress Grill

Beliggende i south Austin, serverer Cypress Grill Cajun måltider i en afslappet atmosfære. Ejeren har boet i Austin i mange år men blev oprindeligt fra sydlige Louisiana. Cajun klassikere omfatter røde bønner og ris, rejer kreolske og languster etouffée. Burgere og sandwiches serveres også, herunder Cajun-style "poboys." Fisk og skaldyr er friskfangede, kyllingen har ingen væksthormoner eller antibiotika, og de bruger ingen hydrogenerede olier eller transfedtsyrer. Cypress Grill har en komplet bar og happy hour tilbud hver dag i ugen. De er åbne til frokost og middag og serverer morgenmad om søndagen. Der er levende musik hver torsdag fra 18:30:00 til 8:30 PM priser er moderat.

Cypress Grill4404 W. William Cannon Dr.Austin, TX 78749(512) 358-7474cypressgrill.net/

Gumbo's Louisiana stil Café

Med tre restauranter i området Austin er Gumbo's downtown placering den mest centralt beliggende. Gumbos serverer Cajun klassikere herunder fisk og skaldyr, gumbo og poboys. Gumbos har en komplet bar og et omfattende vinkort. Beliggende i den historiske bygning, Brown, som er noteret på det nationale Register over historiske steder, er Gumbos lidt mere eksklusivt end de fleste Cajun restauranter i Austin, med højt til loftet og hvide duge der minder om gamle New Orleans. Priserne er moderat til høj.

Gumbo's Louisiana stil Café710 Colorado St., Suite 100Austin, TX 78701(512) 480-8053gumbosdowntown.com/

Evangeline Café

Stemt "Bedste Cajun mad/musik Spillested" af kritikere i 2008 i The Austin Chronicle Restaurant Poll Awards, serverer Evangeline Café traditionelle Cajun billetpris. Restauranten blev åbnet i 2004 af kokken/ejeren Curtis Clarke, en indfødt i Lake Charles, Louisiana. Bands spiller levende musik næsten hver dag i ugen. Restauranten er åben til frokost og middag mandag til lørdag. De er lukket om søndagen. Happy hour tilbud er fra 4:00 til 7:00 mandag til fredag. Priserne er moderat.

Evangeline Café8106 Brodie Ln.Austin, TX 78745(512) 282-2586evangelinecafe.com/

Pappadeux Seafood køkken

Beliggende i central/north Austin, serverer Pappadeaux populære Cajun retter herunder rå østers, skaldyr, gumbo, poboys og kogt languster (når i sæsonen). Pappadeaux er en del af den populære privatejede Pappas familie restauranter, med mere end 60 lokaliteter. Det er en stor restaurant med en afslappet atmosfære. Festlokaler er til rådighed for familien eller firmaarrangementer. Ventetider kan være lang, så advance forbehold er en god idé. Pappadeaux har en komplet bar og happy hour tilbud mandag til fredag, herunder tilbud om mad.

Pappadeux Seafood køkken6319 35 nordAustin, TX 78752(512) 452-9363pappadeaux.com/location/?id=15


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com