Ideer til Snowboarding Rails

Når du finder du er komfortabel på et snowboard, går ned et bjerg, kan det være tid til at afprøve nogle grundlæggende tricks. Den nemmeste måde at begynde at lære snowboard tricks er på en grind jernbane, en straight-kant robust stykke udstyr. Du kan bruge flere elementer som en grind jernbane, som en bænk, trappe jernbane, en træ-æske eller en faktiske snowboarding grind jernbane.

Natur-Made Rails

Der er flere ting du kan bruge i hele naturen som en snowboard jernbane. Disse er bedst anvendes hvis du er mere avanceret på snowboard, med færdighedsniveau for at være komfortabel på en regelmæssig grind jernbane, der er lavet til snowboardere. Ting i naturen til at bruge som en snowboard jernbane omfatter tykke, store væltede træer, logs eller glatte kanter klipper. Undersøge disse emner, før du forsøge at bruge dem som en jernbane, dog for rifter i kanterne, der kunne fange din bestyrelse og sende dig til skade.

En Håndliste

Håndlister er overalt, især omkring skisportssteder. De kan være på begge sider af en trappeskakt, ned i midten eller på begge sider. Disse er ideelle, fordi de er bare regelmæssige snowboarding grind skinner, (der er lavet til snowboardere) og som de er robuste, straight og endda kanter. Den eneste ulempe er hvis du falder, trappen ikke giver en komfortabel landing som den sædvanlige blød sne.

En boks kant

En boks kant er normalt hvad nybegynder snowboardere praksis på før du forsøger en regelmæssig snowboarding grind jernbane. Det er lavere til jorden samtidig give stabilitet og et selv kant, men hvis du falder det ondt ikke så meget. Bruge en krydsfiner eller træ boks, der har mindst tre kanter. Placere den åbne side nedad på jorden (hvis der er en åben side), og sørg for det er placeret mod noget robust, så når du hoppe på det, det ikke vil glide væk eller falder. Ideelt, boksen vil være ca. tre fod bred og du kan skubbe den mod en væg, så der er plads nok for dig til at glide hen over det med presset fra væggen holder det stadig. Se referencer for anvisninger på hvordan man laver din egen snowboard grind jernbane boks.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com