Mellemskole Camp aktiviteter

Mellemskole Camp aktiviteter

Camp samler børn fra alle samfundslag og udfordrer dem til at arbejde sammen og dele erfaringer, som vil forme som de bliver. Uanset om du er en longtime camper eller rådgiver, vil du finde en form for camp aktiviteter for midten skolebørn. Uanset om det er udenfor eller inde, give disse aktiviteter børn mulighed for at arbejde sammen og nyde lejren.

Aktive aktiviteter

Som de fleste lejre har store haver, udendørs ressourcer har tendens til at være næsten ubegrænsede, så tag fordel af udendørs. Afhængig af strukturen i lejren, kan du opdele børnene i to grupper og sende dem på en ådselsæder jagt for ting i naturen. For at forberede, spejder ud området på forhånd og finde naturlige elementer, som børnene kan kigge efter og derefter skrive ud spor for holdene til at følge. Du kan også bruge ethvert åbent område for at have stafet løb over marken. Bruge kegler at identificere omkredsen, derefter kommer med flere typer af racer (trillebør, piggyback, baglæns, flyvemaskine eller crabwalk, for eksempel).

Naturaktiviteter

Camp tillader børn at komme væk fra byens liv og udforske naturen på sit bedste, så brug naturen som en base for dine aktiviteter. "Skjul træer" hjælper børn arbejder sammen og identificere træer. En knægt lukker øjnene, mens en anden dirigerer hende til et træ. Hun føler træet, identificerer det med alle sanser, men øjnene. Derefter vejledningen tager hende langt fra træet og gør det muligt for hende at åbne sine øjne til at kigge efter træet.

Hvis du har redskaber og en vandmasse, fiskeri kan undervise børn tålmodighed mens lære en ny hobby. Vandreture altid tillader børnene at udforske uden grænser. Bare sørg for du har en voksen med gruppen.

Flere sind-udfordrende aktiviteter

Dette kræver mere forberedelse, men hvis du har en plante identifikation bog, udforske lejren og afhente så mange forskellige blade som du kan. Har børnene identificere bladene, og derefter sende dem til at finde det træ, det kom fra. Du kan også gøre dette blomster og andre planter.

Har børnene bygge den højeste og mest robuste struktur med hvad de kan finde i skoven (blade, pinde, græs). Men sørg for at børnene kender hvad poison ivy ligner.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com