Flyrejser på grund af dødsfald i familien

Last minute rejser kræves af et dødsfald i familien nogle gange kræver familien at medføre høje omkostninger, hvis flybillet er påkrævet. Men de fleste flyselskaber tilbyder et dødsfald eller medfølelse flybillet pris. Denne pris kræver stiller visse oplysninger for at finde ud af, at døden er opstået og kunden ikke leverer falske oplysninger for at modtage en lavere billetpris, men det kan resultere i en stor rabat.

Flyselskab krav

Flyselskaber tilbyder ofte et dødsfald billetpris for folk, der rejser til begravelse af et familiemedlem. De kræver en række verificerbare kendsgerninger som f.eks navn af afdøde; traveler's forhold til afdøde navn, adresse og telefon antallet af begravelse hjem; datoen for tjenesten; og en kopi af dødsattesten hvis papirarbejde er indsendt efter døden for en refusion efter air travel er afsluttet.

Støtteberettigelse

Umiddelbare familiemedlemmer som forældre, bedsteforældre, ægtefælle, fætre, tanter og onkler er inkluderet. Typisk, svigerforældre og trin-familie medlemmer er også støtteberettigede. De fleste flyselskaber har udvidet kategori til at omfatte værger eller indenlandske partnere.

Flyselskab politikker

Selv om alle flyselskaber har en politik for dødsfald eller medfølelse flybilletter, giver de ikke altid politikken på selskabets hjemmeside. De fleste flyselskaber, kræver hvis de tilbyder rabat, at rejseplaner foretages ved at kontakte en billetordninger agent. Nogle flyselskaber, som Forenede, tilbyde rabatter op til 10 procent af den faste billetpris med en dispensation i bestillingsgebyr. Den lejlighedsvise flyselskab, såsom kontinental, giver mulighed for booking af dødsfald billetpriser online tilbyder overalt fra 5 til 20 procent rabat baseret på den oprindelige billetpris.

Luftfartsselskaber uden dødsfald billetpriser

Der er nogle lavprisselskaber, som ikke giver sorg og medfølelse billetpriser for kunder. Nogle, såsom grænse flyselskaber, erklære at de giver den laveste mulige flybillet til alle deres kunder og derfor ikke lavere priser for nødsituationer. Andre flyselskaber, som Southwest Airlines, tilbyder ikke dødsfald billetpriser, men kan stadig være en lavere omkostninger valg end en større flyselskab på grund af deres generelt lavere for dyre billetpriser.

Ofte stillede spørgsmål

Mens de fleste flyselskaber tillader dødsfald billetpriser skal anvendes på første klasse sæder, tillader de ikke for opgraderinger til første klasse hvis billetten ikke er købt på den måde. Desuden bør gæster med tidligere købte billetter, der ikke har været brugt kontrollere, hvis et dødsfald billetpris kan anvendes på billetten. Mange flyselskaber tillader dette, men de billetordninger agent skal kontaktes. Billetter kan også have en frist til at begynde rejsen, da det skal bruges til en kommende begravelse.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com