Hvordan man kan måle min buste størrelse for en Sports BH

Hvordan man kan måle min buste størrelse for en Sports BH

Brug at vide, hvordan du måler din buste størrelse for en sports bh? Mere end halvdelen af alle kvinder bære den forkerte størrelse BH, og dette kan føre til ubehag eller endda smerte. At kende den rigtige størrelse BH at bære er især vigtigt for træning, når du er aktiv og har brug for passende støtte. Her er hvordan man kan måle din buste størrelse for en sports bh.

Instruktioner

Måling buste størrelse for en Sports BH

• Stå foran et spejl, iført en unpadded BH og ingen skjorte.

• Brug målebåndet til at bestemme størrelsen af brystet. Kontroller, at båndet er stramt-- men ikke stramt--indpakket lige under dine arme og over dine bryster. Denne måling er den standard nummer del af din BH størrelse, eksempelvis 36". Du vil runde ned til den nærmeste tomme.

• Placer målebåndet rundt dine bryster på den bredeste del af din buste og post nummer, for eksempel 38". Dette vil gøre det muligt for dig at finde din kop måling. Trække dit bryst nummer end denne buste. Hvis forskellen er mindre end en tomme, er kop størrelsen AA. En tomme er lig med A, to inches er B, tre betyder en C fire inches for D og fem inches repræsenterer DD. For vores eksempel: 38"-36" = 2", at koppen en størrelse B.

• Sætte de to tal sammen for at komme op med BH størrelse; for eksempel, 36B. Nu oversætte det til sports bh størrelser. En størrelse lille sports bh passer Buster i 32-34 A / B række mens en medium er lavet til størrelser 34 - 36 B/C. kister måle 36-38 C skal en størrelse store sports-bh og en XL BH vil dække 38-40 C/D.

• Prøv på bh hvis shopping i person til at sikre en korrekt pasform. Sports-bh bør være LUN, men ikke for stramt på tværs af dit bryst. Hvis det er ubehageligt stramme, du har brug for en større sports-bh.

Tips & advarsler

  • De fleste sports bh'er følge T-shirt størrelser. Hvis du er en lille i et T, vil du sandsynligvis bære en størrelse lille sports bh.
  • Sports bh'er er ofte bedømt for aktivitetsniveau. Hvis du er en runner eller soccer player, skal du en mere støttende BH end en rollator eller yoga entusiast.
  • Mange detailhandlere tillader ikke afkast på sports bh'er, så sørg for det er virkelig din størrelse før du foretager et køb.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com