Sådan oprettes en konsekvent øvelse rutine

Sådan oprettes en konsekvent øvelse rutine

Sådan oprettes en konsekvent øvelse rutine. Du kender drill om hvor stor øvelse er for dig, men måske du kæmper med at gøre det til en prioritet i dit liv. Konsistens er nøglen til at udøve en livslang vane. Her er nogle tips om at opbygge træning ind i din almindelige rutine.

Instruktioner

• Komme ud tidligt. Forskning viser, at folk, der udøver første ting om morgenen er mest konsekvent. Intet undtagen dit vækkeur får på den måde-ikke en presserende deadline, en trafikprop eller en happy hour indsamling. Ekstra tip, se ressourcer nedenfor for et link til min eHow: "Sådan øvelse tidligt om morgenen."

• Være realistisk. Sæt små, opnåelige mål i første omgang. Hvis du er ny til at udøve, Planlæg at træne tre gange om ugen. Derefter flytte til hver anden dag. Som du fremskridt du kan bygge op til en 5-dages (eller mere) ugentlige rutine.

• Har en konkret plan, før du starter. Du ønsker at bygge på en bred vifte af træning til at holde tingene frisk (f.eks styrke en dag, cardio næste) men Tricket planlægning forude. Hver søndag aften, kortlægge din uge med træning og holde sig til det som det er en recept. Din plan kan endda være så simpelt som "Mon: gå 30 min., ons: gå 30 min. plus 15 min. push-ups og sit-ups."

• Finde nogen til at holde dig ansvarlig. Dette kan være en workout buddy eller en personlig træner. Enten måde, pair op med en person, som er inspirerende og pålidelige. Ekstra tip, se ressourcer nedenfor for links til disse eHow artikel: Hvordan at finde en øvelse Partner, og "Hvordan til at ansætte en personlig træner."

• Sæt mål og holde styr på dine fremskridt. Måske er dit mål at tabe sig eller køre 5 miles. Det kunne også være så simpelt som "træne hver anden dag i en måned." Ser fremskridt vil holde dig motiveret og konsekvent.

• Find inspiration eller distraktion. Hvis motion mål ikke engagere dig, vælge en favorit omlægning og bygge det ind i din motion rutine. Lytte til musik, Se TV eller læse et blad, mens du motionerer.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com