Hvad er Fondant på kage?

Hvad er Fondant på kage?

Fondant er en slags glasur eller dækker anvendes på kager og cupcakes. Der er to slags fondant. Hver type bruger en anden teknik og skaber et bestemt look.

Historie

Fondant, opstod som vi kender den, i Europa i 1700-tallet. Det blev oprettet som en måde at dekorere kunstfærdige kager, normalt for royalty.

Typer

Hvad er Fondant på kage?

De to hovedtyper af fondant bruges på en kage er pourable fondant og rullede fondant. Mens både kan bruges på kager, rullede fondant er brugt oftere.

Funktioner

Hvad er Fondant på kage?

Valsede fondant er en tør, fast fondant, der er rullet ud med en kagerulle og draperet over en kage. Hældte fondant er et flydende, pourable fondant, der hældes på kagen og spredes hurtigt, før det tørrer.

Funktion

Fondant på en kage skaber en glat, fantastisk, problemfri dække på bryllupskager og andre kager til betydelig traditionelle fester. Nogle fondant bruges til at oprette spiselige kage dekorationer.

Identifikation

Valsede fondant på en kage er kendt af sin ensartet shell mat udseende. Pourable fondant på en kage er lidt tyndere, men den største forskel er dens skinnende udseende.

Misforståelser

Begge slags fondant til kager er spiselige, men mennesker har den fejlopfattelse, at både smager godt. Pourable fondant smager relativt godt, fordi det er kogt og ofte aromatiseret. Valsede fondant er ikke kogt eller normalt flavored, så der ikke er meget smag. Valsede fondant er for ser kun og er ofte skrælles kagen før du spiser.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com