Hoteller på Plaza De Catalunya i Barcelona

Plaza Catalunya er en stor, udendørs plaza beliggende i Barcelona, Spanien. To af Barcelonas mest populære gader, Las Ramblas og Passeig de Gracia, begynder på plaza. Plaza Catalunya fungerer som et samlingspunkt for transport til Barcelona, med en metrostation lige under plaza, tre metrolinjer inden for tæt på, og en togstation i nærheden. Plaza de Catalunya er populær blandt lokale og turister. Der er mange hoteller på markedspladsen herunder Olivia Plaza Hotel, H10 Catalunya Plaza Hotel, Hotel Ginebra og Hotel Pulitzer Barcelona.

Olivia Plaza Hotel

Olivia Plaza Hotel er et firestjernet hotel beliggende i Plaza Catalunya. Hotellet åbnede i 2006 og tilbyder indkvartering for turister og forretningsrejsende ens. Dette hotel har 113 værelser, hver især har lydisolerede vægge for støjbegrænsning og beskyttelse af personlige oplysninger, aircondition, trådløst internet og fladskærms-tv. Selvom hotellet er et ikkeryger-faciliteter, tillader udendørs terrasser rygning. Olivia Plaza Hotel har en restaurant kaldet "Nitten," samt en hotelbar.

Olivia Plaza HotelPlaza Catalunya 1908002 Barcelona, Spanien011-34-93-316-8700oliviahotels.es

H10 Catalunya Plaza Hotel

H10 ligger Catalunya i Catalunya Plaza Catalunya metro stop og togstationen Renfe. Hotellet tilbyder 31 værelser med to senge, 12 værelser med tre senge og 3 værelser med 1 seng. Samtlige værelser har trådløst internet, et fjernsyn, en minibar og værdiboks til opbevaring af personlige ejendele. Hotellet tilbyder tøjvask og har et business-center. Der er en restaurant kaldet "1892" og en hotelbar.

H10 Catalunya Plaza HotelPlaza Catalunya 708002 Barcelona, Spanien011-34-93-317-7171hotelh10catalunyaplaza.com

Hotel Ginebra

Hotel Ginebra er beliggende på hjørnet af Plaza Catalunya. Hotellet ligger i en fredet bygning, bygget i 1880. Værelserne har eget badeværelse, trådløst internet, tv, air-conditioning, lyd resistente vægge og balkoner. Der er en EF-lounge og vaskeri-tjenester er tilgængelige. Hotel Ginebra tillader hunde og katte.

Hotel GinebraRambla De Catalunya, n 108007 Barcelona, Spanien011-34-93-317-1248hotelginebra.net/indexingles.htm

Hotel Pulitzer Barcelona

Hotel Pulitzer er et firestjernet hotel beliggende på Bergara Street, som åbner i Catalunya Plaza. Gæsterne kan nyde hotellets lounge, bibliotek og lobby med læsning områder. Hotel Pulitzer har tre værelsestyper til rådighed: standard-værelser, superior-værelser og suiter. Standard værelser er udstyret med to enkeltsenge eller en queensize-seng, et LCD-tv, mini bar, air-condition, privat badeværelse og roomservice til rådighed fra 07: 00 til kl. Der er fem superior værelser i Hotel Pulitzer, som kommer med to dobbeltsenge eller en queensize-seng, aircondition, mini bar, LCD tv, lædersofa og eget badeværelse. Suiter er designet som små lejligheder, tilbyder alle bekvemmeligheder af de standard og superior værelser samt en pejs, lænestol, musik bibliotek og indbyggede garderobeskabe.

Hotel Pulitzer BarcelonaCalle Bergara 808002 Barcelona, Spanien011-34-93-481-6767hotelpulitzer.es


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com