Hoteller på Seabreeze Boulevard i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er en populær destination for turister, der besøger Florida. Denne by har indre vandveje, kilometervis af strande, palmer og naturskøn havudsigt. Få en up-close visning af mega-yachts og tiki-barer af touring byen af en vandtaxi. Vandtaxi gør flere stop nær hoteller på Seabreeze Boulevard.

Sheraton Fort Lauderdale Hotel

Sheraton Fort Lauderdale Hotel tilbyder indkvartering med udsigt over havet, vandveje og byen. Hotelværelserne er udstyret med Sheraton Sweet Sleeper senge, skriveborde, bestillingsfilm, højhastigheds-internetadgang mod et dagligt gebyr. Dette hotel med 486-værelser tilbyder en række indendørs og udendørs spisemuligheder: Sheraton Café, Wreck Bar, Baja Beach Bar og Grill og Clipper Diner. Du kan slappe af i den udendørs opvarmede swimmingpool, træne i gratis fitnesslokale og gå langs stranden. Seværdigheder i området er Ah-Tah-Thi-Ki-Museum, Bonnet House, Jacaranda Golf Club og Seminole Okalee indiske landsby og Museum.

Sheraton Fort Lauderdale Hotel1140 Seabreeze Blvd.Fort Lauderdale, FL 33316954-524-5551starwoodhotels.com

Best Western Oceanside Inn

Best Western Oceanside Inn, beliggende på Seabreeze Boulevard, tilbyder et udvalg af hotelværelser. De velindrettede værelser er udstyret med gratis trådløs internetadgang, køleskab og mikrobølgeovn. Gæsterne har adgang til en mønt-opererede vaskeri center, swimmingpool og business-service. Lokale attraktioner er Broward Center for Performing Arts, Museum of Discovery & videnskab og Fort Lauderdale Svømmestadion.

Best Western Oceanside Inn1180 Seabreeze Blvd.Fort Lauderdale, FL 33316800-780-7234954-525-8115bestwesternflorida.com

Bahia Mar Beach Resort

Bahia Mar Beach Resort, beliggende på Seabreeze Boulevard og tilbyder indkvartering med udsigt over marina, gårdhave og oceanfront. Nogle faciliteter er højhastigheds-internetadgang, privat balkon, skriveborde og pengeskab på værelset. Der er en 250-slip mega-yacht marina. Gæsterne bruge de fire gratis tennisbaner, samle nær revlen til drinks og tage den fantastiske udsigt over Atlanterhavet fra lystbådehavnen. Spisemuligheder er Breezes Café & Bar, bølger poolbaren & Café, og alle omkring mad. Aktiviteter familier kan gøre mens opholder sig på feriekomplekset er snorkling, kajaksejlads, wind surf og vandski.

Bahia Mar Beach Resort801 Seabreeze Blvd.Fort Lauderdale, FL 33316888-802-2442954-764-2233


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com