Isometrisk øvelse for maksimal effekt

Isometrisk øvelse for maksimal effekt

Isometrisk øvelse er en udøver teknik at opbygge maksimal styrke. Isometrisk Øvelser er også brugt til at rehabilitere skader når fælles vifte af bevægelse er begrænset. En isometrisk øvelse er en, hvor din fælles og muskler forbliver stadig under sammentrækning. Et eksempel på en isometrisk øvelse holder to håndvægte til siden parallelt med gulvet i op til 60 sekunder. Der er to hovedtyper af Isometrisk Øvelser: maksimal og submaximal. Begge typer bidrage til at maksimere antallet af muskelfibre, der er ansat under en lift, som hjælper med at opbygge mere magert muskel og magt.

Forskellen mellem maksimal og Submaximal

Maksimal isometrisk øvelse indebærer at skubbe eller trække noget på maksimal kraft, som skubber mod en fast væg eller trække som hårdt, som du kan på et reb fastgjort forsvarligt til et fast punkt. Submaximal isometrisk øvelse, på den anden side involverer ikke maksimal kraft fra din side. I stedet, det indebærer, holding en statisk bevægelse stabil uden nedbøjning joint eller led forbundet til musklerne bliver udøvet. Eksempler på submaximal isometrisk øvelser omfatter holder en håndvægt til siden og gør væggen sidder.

For maksimal effekt

For maksimal effekt, gå med maksimal isometrisk øvelser. Den indlysende årsag skyldes, at maksimal power hjælper generere en større effekt på dine muskelfibre, kæmper for at fuldføre uanset hvilken handling du laver. Maksimal isometrisk øvelse forårsager dine muskler til at ansætte et større antal muskelfibre under handlingen i forhold til submaximal bevægelser. Dette gør maksimal bevægelser et bedre valg for atleter og fitness buffs søger for at opbygge power og muskel størrelse.

Få mest muligt ud af Isometrics

Fokusere din isometrisk træning af kroppen hvor du ønsker at opbygge magt. For eksempel, bygge centrale magt ved hjælp af planke position eller opbygge power i din quadriceps ved hjælp af væg sidder. En teknik omhandlet som eksplosive isometrics kan hjælpe med at maksimere muskel og styrke gevinster. Det er en måde at opbygge hurtig, eksplosive power i dine muskler ved at gøre hurtig maksimal isometrisk gentagelser. Dette er især gavnligt for atleter. Et eksempel er en fodbold afspilleren eksploderende fra en tre-punkts holdning og skubber mod en polstret væg eller fast tackle dummy. Et andet eksempel er en baseball kande efterligne en kaste bevægelse mens du holder en modstand band anbragt sikkert bag ham.

Ulempen

Den største ulempe ved isometrisk øvelse er dens begrænsninger, når det kommer til dynamisk magt. Isometrisk træning kun builds muscle power i vinklen du genererer kraften. For eksempel vil holder en håndvægt under en biceps curl bevægelse med en stabil 45-graders vinkel for 10 eller flere sekunder kun opbygge styrke og magt i arm vinklen. Det bygge ikke lige magt i hele bevægelsen hele biceps-curl. Du ville have til at gøre sæt af besiddelse vægten på snesevis af forskellige vinkler til at omfatte hele spektret af bevægelse.

Videnskaben

Trods de dynamisk uddannelse begrænsninger af isometrisk træning er dens evne til at opbygge store muskler magt ubestridelig. Holding en isometrisk udgør for blot seks sekunder rekrutter 5 procent mere muskelfibre i forhold til traditionelle dynamisk uddannelse, og holde den længere kan ansætte alle muskelfibre i de muskler, du træner. En skelsættende undersøgelse foretaget af J. Duchateau og K. Hainaut i 1984 sammenlignet dynamisk versus isometrisk øvelse uddannelse fandt, at efter tre måneder, deltagerne gør den isometrisk øvelse viste en 51-procent gevinst i muskel magt i forhold til kun 19 procent i gruppen dynamisk træning. Isometrics kan hjælpe dig med at opbygge store muskler magt, men en kombination af dynamiske og isometrisk træning er den mest effektive måde at udvikle magt, styrke og muskel størrelse overhovedet fælles vinkler.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com