Oplysninger om æg Drop suppe

Hvis du har spist meget kinesisk mad, har du sandsynligvis haft chancen for at prøve æg drop suppe. Denne silkeagtig, delikat mad er en af de mest almindelige appetitvækker tilbud serveret med asiatiske retter. Æg drop suppe er populær i amerikanske kinesiske retter og en del af den kinesiske gourmet tradition. Det stammer sin smag, madlavning teknikker og placere i måltid fra suppe og banket traditioner gamle og kan tilberedes med nogle variationer.

Grundlæggende

På det grundlæggende niveau er egg drop suppe nogen klar bouillon-baserede suppe som indeholder æg, der er slået i bouillon til let koges lige før servering. Æg drop suppe serveres som en appetitvækker før måltider eller sammen med måltider i traditionelle kinesiske retter, såvel som amerikanske kinesiske retter.

Oprindelse

Traditionelle kinesiske supper kan inddeles i to kategorier: tynde og tykke supper. Æg drop suppe er en tynd suppe, den er designet til at være et supplement til et måltid i stedet for et let måltid i sig selv. Da drikkevarer ikke er indtages sammen med måltider i traditionelle kinesiske retter, serverer æg drop suppe traditionelt en lignende funktion. Den oprindelige kinesiske navn for suppen kan oversættes som "æg blomst suppe" og det er undertiden kendt af denne engelske navn.

Metode

Metoden til at skabe de sarte, tjavsede figurer af kogte æg protein i suppen kræver nogle færdigheder og den omhu, selvom det tager lidt tid. Kokken beats grundigt æg eller æg (flere æg er kun behov for et stort parti), derefter strømmer langsomt æg væske i den varme bouillon mens røring bouillon. Nogle versioner af opskriften kalder for én person at hælde ægget gennem en gaffel eller over kanten af en kniv mens en anden chef piskeris til at hjælpe med at skabe de mest fine bånd af æg muligt.

Variationer

Æg drop suppe kan laves med en vegetabilsk bouillon, svinekød bouillon eller kombination grøntsager, kylling og svinekød. De fleste vestlige versioner vil indeholde nogle soja sauce. Nogle versioner indeholder også kinesiske grøntsager, såsom forårsløg eller shitake svampe eller krydderier, herunder kinesisk peber og chili. Mange amerikanske kinesiske versioner af opskriften tykkere suppen med majsstivelse, kartoffel stivelse eller tapioka pulver.

Servering

Da hensigten er at supplere et måltid, serveres egg drop suppe traditionelt i små portioner på ca 1/2 kop. Det kan også blive serveret med en traditionel kinesisk suppeske, som har en bred skål og flad bund og er som regel lavet af porcelæn. Det kan være garneret med grøntsager, skiver, friske forårsløg, eller i amerikansk kinesiske retter, serveret med sprød vandt tons.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com