Hvordan man laver Vinyl gardiner for båd toppe

Den båd, der har en delvist lukket kabine, også kendt som en "hard top," en vinyl badeforhæng kan bringe en følelse af privatlivets fred og ekstra beskyttelse fra elementerne for både operatøren og passagerer. Dette gardin skal også tilbyde nem adgang til og fra dæk, både til båden operationer gerne binde, og for andre aktiviteter (som undslippe en pludselig brusebad). Den enkleste vinyl badeforhæng er en, der kan skubbes til side. Mere komplicerede versioner kan omfatte todelte partitioner, følgeskab af en lynlås (ligesom et telt flap), eller endda en lynlås "dør panel."

Instruktioner

Hvordan man laver Vinyl gardiner for båd toppe

• Foranstaltning til gardiner. Gardiner kan kun bruges på bagsiden og siderne af de hårde toppen. Side gardiner vil være så bredt som toppen er lang. Gardinerne vil dække den åbne cockpit fra toppen til dæk. Tilføj 4 inches til både højde og bredde på hvert panel at give mulighed for en hem og udlæg i snaps. Gardiner vil have snaps på toppen og begge sider.

• Skære materiale til målingerne. Markere en linje med kridt, 2 inches fra hver kant af materialet. HEM toppen, bunden og siderne af hvert vinyl badeforhæng panel ved at folde vinyl på kridt linjer. Sy en 2-tommer hem omkring hvert panel, lukke lommer dannet af de øverste og nederste hems på hvert panel, med hems på siderne af panelet. Dette vil hjælpe med at forhindre vandlidende gardiner.

• Brug kridt linje kører fra side til side, centreret i top- og hems i hvert panel. Snaps vil blive placeret hver 3" langs denne kridtstreg. Brug snap setter til at indstille den mandlige del af 2-del snaps hver tre inches på toppen og siderne af vinyl gardin paneler.

• Bruge linjen kridt til at markere en linje 1" fra kanten af den lavere rand af kabinen top, på siderne og bagenden af toppen.

• Bland epoxyen og vedhæfte den kvindelige del af 2-del snaps til tag med 3" intervaller, 1" fra den nederste rand af toppen. Vente 30 minutter, og derefter holde hver vinyl panelet op til snaps på toppen, at kontrollere tilpasningen mellem delene af snaps. Justere snaps på toppen som nødvendigt. Lad epoxyen hærde helt, så snap gardinerne til toppen.

Tips & advarsler

  • Af sikkerhedsmæssige årsager, klar vinyl plader er bedst simpelthen fordi operatøren kan se gennem det.
  • Syning og skære materiale kan være farligt. Husk farer forbundet med arbejdet med nåle, stifter og sakse.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com