De bedste måder at få en selvbruner

De bedste måder at få en selvbruner

At få nogle farve til din hud behøver ikke at være farligt. Mens garvning i solen eller i garvning seng tans huden, kan det også føre til kræft. UVA-stråler og UVB-stråler i solen skade immunsystemet og kan føre til melanom. Den sikreste måde at få en tan er til fake tan. De bedste måder at få en selvbruner afhænger af dit budget og livsstil.

Sunless garvning

Bruger sunless garvere derhjemme er en af de bedste måder at få en selvbruner. De kommer i forskellige formler, herunder lotion skum og spray. Sunless garvere bejdse det yderste lag af huden og gøre det tan. Sunless garvere kan sidste to til syv dage. Det er afgørende at finde en falsk tanner, som passer bedst til din hud for at få de bedste resultater. Hvis du har tør hud, skal du vælge en lotion eller creme formel. Hvis du har normal eller fedtet hud, kan du prøve en UV-frie garver i form spray eller skum.

Airbrush garvning

Mange Solcentre tilbyde airbrush Tan. Dette er bare om den bedste måde at få en selvbruner, så den kan tilpasses til dig og din hud. Den omstændighed, at en tekniker gælder det sikrer mere naturlige resultater. Når du får en airbrush tan, vil en tekniker dække op din næse, læber og øjne. Hun derefter spray tan direkte på din hud.

Booth garvning

Booth garvning er en anden effektiv falske garvning metode. Denne indstilling tilbydes på mange Solcentre. Du står i en kabine med hår dækket. Garvning løsning er tilpassede baseret på din højde og ønskede tan. Garvning løsning sprøjter ud til alle dele af kroppen. Det er en hurtig proces. Når først færdig, gå du ud af kabine og håndklæde.

Tips til falske garvning

Den bedste måde at få og holde en selvbruner er at forberede og vedligeholde det ordentligt. For nogen af metoderne til falske garvning, altid eksfoliere huden dagen for garvning. Brug en bodyscrub i badet og fjerne alle de døde hudceller fra kroppen. Efter at få den selvbruner, fugte din hud hver dag, mindst én gang, for at opretholde tan så længe som muligt.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com