Naturlige hår fjernelse produkter

Overskydende facial hår, glatte ben og velskabt øjenbryn er alle grunde vi behandler ofte smertefulde og undertiden kostbar hår fjernelse behandlinger. Kemiske eller hårde behandlinger kan forårsage skader i huden og kan ende med at give dig mere smerte og sorg end de uønskede hår. Naturlig hårfjerning produkter eliminere brug af ekstreme foranstaltninger til at få glat look du ønsker.

Voksbehandling

Bruger voks til at fjerne uønsket hår kan gøres, både i hjemmet eller i salon. Der er en bred vifte af produkter til rådighed for denne metode. Hård voks går på varm og køler til en hård konsistens, der griber hår når trak. Bløde voks anvendes varme med en applikator, derefter klud eller mesh strimler er anvendt til at fjerne voks og den uønskede hår med den. Disse kan bruges i mindre områder som bryn med god succes. En naturlig voks produktet er generelt ikke-irriterende for huden, og anvendelsen af en god fugtighedscreme efter hårfjerning anbefales.

Sugaring

Hair removal sukker har vundet popularitet i de seneste år og er mere bredt tilgængelige. Denne proces er lig voksning, en tyk karamel-lignende stof anvendes til området hvor hår skal fjernes. Sukkeret holder sig til håret, ikke huden, og når dugen er anvendt og trak hår er fjernet. Sukkerprodukter er naturlige, aftørringsklude kan vaskes, og denne proces renser med sæbe og vand tilføje på enkelhed.

Friktion

Naturlige pimpsten, polering luffer og små facial buffere designet til at fjerne bløde og fine hår er et naturligt alternativ til hårfjerning. Handlingen er udført ved hjælp af et mildt slibende overflade designet til at være blid på huden, der fanger og fjerner hår ved at bryde det i en gnide bevægelse. Til brug i hjemmet er friktion en god metode til vedligeholdelse af større områder mellem andre hårfjerning metoder. Behandlingen kan også være den vigtigste metode bruges til fine områder såsom overlæben. Pas på ikke at gnide for hårdt og irritere huden er den største risiko. Threading er en anden teknik, der bruger friktion, selv kræver uddannelse og lidt af ekspertise. Hvis du ønsker denne metode der er threaders på mange saloner; nogle butikker specialiserer sig selv i denne enestående proces.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com