RV Campingpladser i nærheden af Nags Head

RV Campingpladser i nærheden af Nags Head

Strand indkvartering i og omkring North Carolina Nags Head kan være pebret på grund af høj efterspørgsel og lav forsyning i området ydre banker. Familier, der er villige til at "rå det" en smule og undvære bekvemmeligheder fundet i hotelværelser og beach cottages kan spare penge ved parkering en RV (recreational vehicle) på en campingplads. Mens Nags Head, sig ikke behøver en stor campingplads til at rumme autocampere, er der flere campingpladser inden for en halvtimes kørsel i de nærliggende barriere-øsamfund.

Camp Hatteras Resort & RV Park

Camp Hatteras Resort er en familie-ejet campingplads, der tilbyder fuld hook-up, asfalterede RV websteder inden for visning af Pamlico Sound eller på Atlanterhavet. Hver RV site har en picnicbord. Parken byder på kabel og trådløst internet og anvendelse af tre swimmingpools. Badehuse er placeret over hele campingpladsen, som er vaskeri. En lille general lageret er placeret i registrering af office. Onsite aktiviteter omfatter kajak og jet-ski udlejning, minigolf, tennis, shuffleboard og fiskeri. Klubhuset har arkadespil og pool-bord. Ene ende af feriekomplekset ansigter lyd, mens den anden støder op på Atlanterhavet. Faciliteten har sin egen adgang til stranden. Kæledyr skal være bindes.

Camp Hatteras Resort & RV Park24798 highway 12Rodanthe, NC 27968(252) 987-2777camphatteras.com

Cape Hatteras KOA

Cape Hatteras KOA er en franchise campingplads, der tilbyder RV websteder for køretøjer op til 65 fod lang. Flere fuld hook-up steder er beliggende i umiddelbar nærhed til stranden access point. Denne ejendom har en snackbar og en regelmæssig pandekage morgenmad. LP Gas er tilgængelig til salg på kontoret. Campingplads aktiviteter omfatter volleyball, hestesko, kajak og cykeludlejning, miniature golf, en hoppe pude, legeplads og to udendørs swimmingpools. Der er en fish rengøring station for folk, der ønsker at grille deres fangst på selve ejendommen. Cape Hatteras KOA har en hund park. Hunde skal være bindes, og campister bør opfordre campingpladsen fremad for at sikre deres race ikke har været forbudt.

Cape Hatteras KOA25099 NC Highway 12Rodanthe, NC 27968(252) 987-2307capehatteraskoa.com

Kitty Hawk RV Park

Kitty Hawk RV Park er en kun RV-facilitet: telt camping er ikke tilladt. Campingpladsen har ifølge VisitOB.com, 120 RV rum (Se referencer 1). Campingpladsen tilbyder full-service hook-up websteder med 30/50 amp service, vand og kloak. Kabel og trådløst internet er tilgængelig. Adgang til den offentlige strand er på tværs af en tosporet street. Campister skal ringe i forvejen for at få for at vide hvilke kæledyr er begrænset: tilladt kæledyr skal føres i snor når udendørs.

Kitty Hawk RV Park3945 N. Croatan Hwy.Kitty Hawk, NC 27949(252) 261-2636kittyhawkrv.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com