Fusion hår vævning teknikker

Mens hår vævning kan gøres brug af forskellige materialer og teknikker, nogle vævninger skiller sig ud i kvalitet og holdbarhed. Dette er vigtigt, i betragtning af en dårlig væve kan være pinligt. Fusion hår vævninger er alsidig og troværdig, og nogle hævder de holder længere end andre vævninger, men de er dyre.

Limning typer

I en fusion væve bruges en limpistol eller polymer til at anbringe falske hår tråde til reelle hår tråde eller direkte til rødderne, afhængigt af metoden. Fusion vævning proces tager normalt otte til 16 timer. Overvej dette ved planlægning af dit hår væve aftale.

Hot limning er en "old school" metode til limning af falske hår til ægte hår. Hot lim bruges til at anvende de udvidelser, strand ved strand. Mens dette er en populær metode, kan stivhed forekomme hvor håret er sluttede.

Den kolde bonding metode er relativt nyt og er blidere på håret. Kolde limning bruger en keratin-baserede polymer vedhæfte extensions direkte til roden. Kolde limning kan også vare op til to måneder længere end væver ved hjælp af hot limning.

Væve stylister

Tage din tid, når leder efter en stylist til at gøre din fusion væve. Fusion vævninger er de bedste typer af vævninger, men de er også de dyreste, nogle gange koster op til $1.000.

Din vævning er en investering i dig selv, så se efter en stylist, der har et godt ry og hvem forstår fusion weave teknik. Hvis dine venner har haft fusion vævninger, tjekke hvordan de ser ud og tage anbefalinger fra dem.

Spørg dine venner disse spørgsmål: var stylist sjovt at arbejde med? Var processen smertefulde på nogen måde? Hvor længe varede din fusion extensions? Hvorfor valgte du denne særlige stylist?

Med lidt forskning, du kan gøre dit besøg i stylist gå glat og behageligt, og du kan være sikker på at dit hår ser så smuk som du drømt det ville.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com