Hvordan man laver hjemmelavet spiritus

Hvordan man laver hjemmelavet spiritus

Alkohol startede ud som en af de mest populære sociale libations nogensinde er skabt, og har været populært hos kongen og fattiglem både lige siden. Heldigvis, videnskab har avancerede langt siden den første øl blev opdaget af nomadestammer. Gøre din egen alkohol, overalt, hvor du har de rigtige materialer og tid nok til at udføre det nødvendige arbejde. Det kræver tålmodighed, omhu og præcision at gøre din egen alkohol, men resultaterne er helt sikkert det værd.

Instruktioner

• Bland af korn og vandet. Oplede sukkerindholdet i dit korn og sikre, at det er under 25%, ellers gæren bliver ude af stand til at starte gæringen. For hver mængde korn, tilføje en lige mængde vand at reducere sukkerindholdet. Når du er færdig det med balancering proces, hæld blandingen i en steril beholder og tilsæt gær, og derefter forsegle det og lad blandingen for at gære. Har et eller to huller til rådighed for blanding til at udlufte kuldioxid.

• Tilføje den gærede blanding til din stadig kedel. Sørg for at der er rigelig plads til din blandingen i kog og ikke gå op rør af din stadig. Sætte varmekilde under din blanding og begynder at varme den. Måle omhyggeligt med dit termometer til at sikre, at blandingen når 172 grader Fahrenheit--det punkt hvor ethanol kan koges ud. Noget du destillere under denne temperatur er giftigt og bør straks smides. Kassere de første 100 til 200 mL af noget du destillere for at sikre, at ingen af disse giftstoffer er i din blanding.

• Fortsætte med at varme blanding, holder den mellem 172 og 179 grader. Når du går forbi 179 grader, straks fjerne beholder du destillation af væsken ind og slukke for varmen. Over 179 grader, vil andre alkoholer koge. Selv om de ikke er giftige, vil de ødelægge smagen af din frisk destilleret spiritus. Hvis du ønsker, forsøg en anden destillation med din blanding, da det er usandsynligt, alle ethanol er blevet destilleret fra blandingen.

• Hæld alkohol du har destilleret i en container og Placer det over den varmekilde. En anden destillation vil fjerne giftstoffer og barske varianter. Det vil også reducere forekomsten af tømmermænd - især som du fjerner methanol, som i højere doser kan forårsage blindhed. For de bedste mulige resultater, destillere din alkohol mindst tre gange.

Tips & advarsler

  • Bedre smag, kan du gerne alder dit alkohol. Bruge træfade, som vil give smag over tid.
  • For at gøre din favorit alkohol, forskning hvad korn til at bruge. Whisky er ofte lavet med byg, mens vodka kan laves med alle slags korn, selv planter såsom druer.
  • Du kan også destillere billigere væsker fra butikken for at gøre dem glattere og mere flavorful.
  • Kontrollere den juridiske status for home destillation; i nogle områder kan det være en forbrydelse. I almindelighed, er home destillation lovligt, forudsat det er udelukkende til privat brug.
  • Være meget, meget forsigtige; du vil destillation af alkoholer som acetone og methanol ved lavere temperaturer. Disse giftstoffer og skal bortskaffes i nøje.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com