Hvordan til at udtrække en Whitehead

De fleste mennesker får pletter nu og da, og vi har alle hørt, at du ikke skulle pop en bums. Men hvis du har en whitehead, du kan ordentligt udpakke det sikkert. Der er visse trin, du skal følge. Natten er det bedste tidspunkt til at udtrække en skamplet. Hvis du er en kvinde og du bære makeup, hvis du udtrække det i morgen vil du opleve nogle rødme. Du får også trang til at sætte concealer på rødme. Dette er ikke en god idé. Du ønsker at lade plet indånder.

Instruktioner

• Prep dit ansigt og hænder. Vask dine hænder med antibakteriel sæbe og derefter vaske dit ansigt med antibakteriel sæbe også.

• Sterilisere lancet. Tage din vat og læg nogle alkohol på det. Tage vat og aftørre forsigtigt spidsen af lancet. Vær forsigtig, fordi du ikke ønsker at uheld stikke dig selv.

• Find whitehead og tage en bomuld bold med alkohol til at omhyggeligt desinficere området. Bruge alkohol forsigtigt, fordi det har en tendens til at udtørre din hud. Mål hvis dette skridt er at få eventuelle overskydende bakterier ud af din hud, fordi når vi udtrække en whitehead, det er dybest set en åben cut og vi ønsker ikke nogen bakterier eller bakterier til at få det til at blive smittet.

• Tage lancet og punktere omhyggeligt whitehead. Du behøver ikke at gå til dyb. Bare sørg for at du har punkteret af whitehead lidt.

• Uddrag af whitehead. Tage seks til otte stykker toilet papir og folde arkene sammen engang. Så fold dem igen. Gentag denne proces med en anden seks til otte plader. Du kan foretrækker at udføre dette trin, før du punktere whitehead. Det er op til dig. Tage de foldede ark papir og bruge pegefinger på hver hånd for at holde ark toiletpapir til whitehead. Forsigtigt lægge pres på whitehead. Kernen skulle komme uden megen anstrengelse. Når kernen er ude, tage en bomuld bold med alkohol og tryk forsigtigt på whitehead. Dette vil stikke en lille smule. Tage en smule af din Mint Julep Mask og anvende en generøs del til whitehead. Lad masken tørre i ca 25 minutter og derefter vaske dit ansigt igen. Voila. Du er færdig.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com