Bagning med Instant vanilie pakker

Bagning med Instant vanilie pakker

Havregryn er kendt som en varm morgenmadsprodukt, men det er også en fælles ingrediens i granola og mange bagværk. Ristes havre er virkelig alt hvad du behøver at gøre for dem, når du foretager granola, men tilføjer havregryn til bagværk får mere komplekse på grund af forskellige ingredienser involveret og hvordan de kommer sammen. Instant vanilie pakker fra din købmand er én måde at forsøge at tilføje havregryn til din bagning, men de kan ikke give de samme resultater som andre sorter af havregryn.

Typer af havregryn

Når man ser for havregryn i butikken, vil du støde på regelmæssig, hurtig madlavning og instant havregrød. Regelmæssige vanilie henviser sædvanligvis til hele valset havre. Hurtig madlavning havre har været hakket op i grove små stykker, og instant vanilie er blevet behandlet, så det er endnu finere. Nogle gange er havre i en instant vanilie pakke som et pulver. Det er også almindeligt at finde forskellige smagsvarianter tilføjet til instant vanilie pakker at gøre hele præparationsprocessen som "instant" som muligt.

Kontrollere ekstramateriale

I de fleste tilfælde vil havre inde instant vanilie pakker indeholder ingredienser foruden havre. De aromatiseret pakker vil omfatte sukker og ingredienser, der skaber den æble-kanel eller ahorn smag i den færdige korn. Når du overveje at bruge en instant vanilie pakke i din bagning, også overveje, hvordan disse tilbehør kan påvirke smagen af den færdige cookies, muffins eller kage. Mens du kan muligvis finde pakker med ingen ekstra ingredienser, men når du bruger pakker med ekstramateriale, kan du ende op med at bare prøve det og håbe på bedst.

Ofrer tekstur

En ting, du bliver nødt til at ofre når du bruger en instant vanilie pakke over regelmæssige eller endda hurtig havre er tekstur. Havre, der er større og mindre forarbejdede vil tilføje en chewier tekstur end de mere forarbejdede pakker. Hvis tekstur og et mere rustikt udseende er en vigtig faktor for dig i din havregryn-baserede bagværk, vælge almindelig havre eller hurtig havre. Hvis du er interesseret i vanilie smag, men teksturen ikke er sådan en big deal, kan instant vanilie pakker fungere fint.

Følgende instruktioner

I de fleste tilfælde giver det mening at følge instruktionerne for uanset bagværk, du gør. Hvis vejledningen opfordring til valset havre eller hurtig havre, de er sandsynligvis nævnt for en grund, og erstatte instant vanilie pakker kunne resultere i en bagt produkt, der mangler i kvalitet. Mest bagværk stole på mund-føler som en del af den samlede appel, og instant vanilie kan ikke tilbyde den samme tekstur som andre havresorter.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com