Hjemmelavet Pull Station

Pullups øge din øverste organ styrke ved brystet, tilbage og arme til at løfte dig væk fra jorden og op til en pullup bar. Du kan normalt Se pullup barer i fitnesscentre eller sundhed klubber, men du kan foretage og bruge en derhjemme til at begynde at øge din øverste organ styrke uden at betale for et dyrt gym medlemskab.

Bygning Pullup Bar

Du har brug for to væg bøjler. De typisk bøje på en vinkel på 90 grader og har slots til skruer. Du har også brug for en robust rør eller bar omtrent to fod lang. Først, lægger seler studs i din væg på en fod under din loft, ved hjælp af en tømrer niveau for at kontrollere deres horisontale jævnhed. For at finde en stud, måle fra midten af en lyskontakt i 16-tommer intervaller. Rap let på væggen med din kno. Hvis du rammer en stud, bør du høre en fast, ikke-ekko lyd. Gipsvæg vil lyde hult. Når du har fundet din studs, vedhæfte seler og indsætte røret i klammeparenteserne. Aldrig forsøge at tilknytte din pullup bar ind i en mur med skruer eller søm, da den underliggende drywall, og gips ikke kan bære vægten af en menneskekrop. Nogle hjemmelavede pullup barer kan vedhæfte til loftet, men det er bedst at vedhæfte dem til væggen.

Træner med Pullup Bar

Årsagen til ikke montering din bar på loftet ligger i hvordan pullups arbejde. Ifølge Stronglifts (Se Reference 1), en ordentlig pullup kræver du at løfte Hagen over baren. Hvis baren tillægger loftet, har du ikke nok plads til at løfte dig over baren. Du kan kun gøre en delvis pullup.

Grip bar med begge hænder, og bruge din arm styrke til at trække dig selv indtil din hage rydder bar. Hvis dine håndflader ansigt du, få din biceps mere af en træning. Hvis dine håndflader ansigt væk, får de mindre af en træning. For at arbejde forskellige dele af dit bryst, eksperimentere med forskellige arm bredder. Hvis du holder dine arme tæt sammen, får det dig til at bruge indersiden af din pectorals, nær centrum af dit bryst. Omvendt, hvis du har dine arme langt fra hinanden, det virker på ydersiden af brystfinnerne samt deltoids.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com