Sådan Stop hårtab hos mænd

Mandlig mønster skaldethed og arvelig hårtab (androgen alopeci) er forhold, der ikke kan undgås, men der er ofte andre faktorer end disse betingelser, der kan bidrage til hårtab hos mænd. Hvis disse andre faktorer, såsom stress, vitaminmangel og visse former for medicin, er årsag til hårtab, er der flere løsninger, der kan arbejde på at forhindre yderligere hårtab, og i nogle tilfælde endda vende hårtab.

Instruktioner

• Afbryde unødvendige medikamenter, der kan forårsage hårtab. Disse medikamenter omfatter vitamintilskud høj i vitamin A og kold medicin, der indeholder amfetamin som dextroamphetamine. Mens der er andre medikamenter, der forårsager hårtab hos mænd, disse er normalt lægeligt nødvendige og bør ikke være udgåede eller ændret uden første høring læge. Se advarslen nedenfor for mere information om medikamenter, der forårsager hårtab.

• Reducere dit daglige stress. Stress er en førende årsag til hårtab hos mænd og enkle afstressende aktiviteter, såsom motion, kan hjælpe med at forhindre yderligere hårtab.

• Spise mindst 2 til 3 portioner af sunde protein hver dag. Det har vist sig at proteinmangel fra usunde kostvaner eller slankekure kan være en årsag til hårtab hos mænd. Ved at spise mere protein som æg, ost, kylling og kød, kan du stoppe hårtab og endda vende hårtab allerede lidt.

• Stop over behandling af og styling dit hår. Ikke-medicinsk hårtab kan være forårsaget af føntørring med for høj varme, ved hjælp af kemiske farve behandlinger med hårfarve og blegemiddel og overforbrug af kemiske sprøjtemidler. Ved ophørende eller skære ned på nogle af disse processer, styling, kan du forebygge og vende hårtab.

Tips & advarsler

  • Der er mange medikamenter, der kan forårsage hårtab hos mænd. Disse er især tilfældet med lægemidler relateret til kræftbehandling, bipolar lidelse og blodfortyndende medicin. Mens du kan afbryde medicin, som ikke vil have alvorlige medicinske konsekvenser, såsom vitamintilskud høj i vitamin A og kold lægemidler indeholdende amfetamin, aldrig ophøre med medicin, der er lægeligt nødvendige for at behandle en sygdom, du står over for. Hvis du mener, at din medicin er årsag din hårtab, tale med din læge om det problem, der vil være i stand til at vurdere medicinen og måske endda ændre din medicin til en, der ikke forårsager hårtab.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com