Sådan forhindrer du nedsat vækst din vækst og samtidig løfte vægte

Sådan forhindrer du nedsat vækst din vækst og samtidig løfte vægte

En gamle koner ' fortælling hævder, at børn eller unge løber en risiko for nedsat vækst deres vækst, hvis de løfte vægte. Mens det ikke er helt rigtigt – når det gøres korrekt vægttræning rent faktisk kan forbedre børns fysiske udvikling – hvis et barn ikke følge en korrekt vægt-træning rutine under professionel overvågning, kan han forårsage skade på sin krop, der kan påvirke hans vækst. For at forhindre denne form for traumer, skal særlig pleje tages ved starten af en vægtløftning rutine.

Instruktioner

• Check med din læge for at sikre du er i god fysisk sundhed. Mens de fleste børn og unge kan sikkert løfte vægte, er det bedst at tjekke for eventuelle underliggende sundhedsmæssige problemer, som rutinen kan forværre.

• Varm op dine muskler før løfte vægte. Forsøger at udøve kolde muskler gør dig mere tilbøjelige til at skade. Bruge fem til 10 minutter at gøre lys hjerte-kar-aktivitet. Følg op cardio med et par minutter af lys strækker.

• Begynde at løfte lettere vægte med et begrænset antal gentagelser. Lettere vægte hjælpe opbygge styrke og gøre det lettere at lære korrekt teknik for hver øvelse. Gør 8-15 gentagelser af hver øvelse med en hvileperiode paa et til to minutter mellem hver sæt.

• Flytte op mængden af vægt du ophævelse gradvist. Hvis du finder du kæmper for at gøre mere end 10 gentagelser eller du ofrer teknik på grund af vægten, så er vejer du bruger for tung.

• Være opmærksom på din teknik samtidig løfte vægte. Laver øvelserne forkert ikke kun virker musklerne ikke den rigtige måde men kan føre til skade. Når du laver en ny øvelse for første gang, gør det under professionel overvågning mens løftes mindre vægt end du normalt ville. Når du har mestret teknikken, kan du tilføje vægt til det.

• Begrænse dig selv til to eller tre styrke-træning træning om ugen. Dette giver mulighed for hviledag mellem styrke træning. Det er vigtigt, at musklerne skal have tid til at komme mellem hver træning, hvilket mindsker risikoen for skade.

• Køle ned efter hver styrke-træning. Cool-downs hjælper kroppen med at vende tilbage til preworkout tilstand og give dine muskler en chance for at reparere og slappe af. Cool-down er afgørende for en træning og hjælper med at forhindre muskel skade.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com