Barn venlige restauranter i Stamford, Connecticut

Barn venlige restauranter i Stamford, Connecticut

Stamford ligger i Connecticut og det er en familie-venlig by at nyde en ferie. Stamford har en række attraktioner, du kan tage dine børn til at omfatte Stamford Museum og Naturcenter, Stamford Raceway og Phillip Johnson glas House Tours. Efter at have turneret Stamford, vil du og dine børn sandsynligvis få sulten. Stamford har imidlertid mange børnevenlige restauranter hvor du kan nyde et solidt måltid med din familie.

Vinnys baghave Restaurant og Bar

Vinnys baghave Restaurant og Bar er en kid-venlige restaurant er åben 7 dage om ugen til at serverer frokost og middag. Denne restaurant er kendt lokalt for sin tynde skorpe pizza. Vinnys baghave Restaurant og Bar serverer også mange andre kid's favoritter herunder brownie fudge sundaes og nachos. Restauranten har også 5 satellit tv spredt ud over det sted, herunder en 50-tommers plasma-der er perfekt til at se sportsspil.

Vinnys baghave Restaurant og Bar1078 Hope StreetStamford, CT 06907203-461-9003vinnysbackyard.com

Coalhouse Pizza

Coalhouse Pizza glæder sig over børn i alle aldre, og det er åbent dagligt. Denne restauranter serverer originale, kulfyrede pizza, hvilket er, hvor navnet kommer fra. Det er beliggende i butikscentret Bull's Head. Det giver ikke levering, men tag er tilgængelig. Men du og din familie vil elske at spise i denne casual dining restaurant. Denne restaurant er sundhedsbevidste, fordi mozzarella bruges er konserverende gratis, kødet er hormon gratis og mange andre produkter, som dejen, er økologiske.

Coalhouse Pizza85 høj Ridge vejStamford, CT 06905203-977-7700coalhousepizza.com

Pellici's Ristorante

Pellici's Ristorante er en børnevenlig restaurant, der serverer italiensk og amerikansk mad. Restauranten blev fundet i 1947 og det er familie ejet og drevet. Pellici's Ristorante har en omfattende menu, som indeholder retter som bagt ziti, pizza og Bagt kylling. Faciliteter omfatter en bar og gratis parkeringsservice. Denne restaurant er åben 7 dage om ugen og giver både leverings- og restaurationsvirksomhed.

Pellici's Ristorante96 Stillwater AvenueStamford, CT 06902203-323-2542pellicis.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com