Vand slanger i North Carolina bjerge

Vand slanger i North Carolina bjerge

Bjergene i det vestlige North Carolina tilbyder vand slange muligheder for mennesker af alle færdigheder og aldre. Du kan medbringe din egen tube til nogen af floderne eller leje en tube lokalt. Du kan endda leje en tube til dit kæledyr! Uanset om du søger en søvnig tur på en varm, solrig dag eller for whitewater spændingen ved dit liv, kan du finde masser af muligheder i bjergene i North Carolina.

Populære floder for slanger

Deep Creek (Bryson City) tilbyder en rustik slanger oplevelse: du gå op en sti langs floden med dine rør og flyde tilbage til din campingpladsen eller tube udlejning placering. Den brede flod (Lake Lure) er en doven flod, der er populær hos familier med børn eller folk, der ønsker at tage en picnic frokost eller en pet hos dem. Fransk Broad River (Brevard) er varieret med både lange, rolige strækninger og churning rapids. Både New River (Crumpler) og Dan River (Danbury) tilbyder nogle af de længste flåd – op til 4 timer i længden – med skov og bjerglandskab og vand passer til både begyndere og mellemliggende knolde.

Hvad du skal bringe

Løstsiddende sandaler vil sandsynligvis gå tabt i floden, så slangen deltagere bør bære gamle tennissko eller lunt vand sko. Slanger på floden i timer betyder, at deltagerne skal bære masser af solcreme, samt en hat, der vil skravere dem fra solen. Du skal også drikke masser af vand før og efter slanger.

Holde et tørt håndklæde og en ændring af tøj i bilen, samt nogle fødevarer og vand. Hvis du ikke tjekke din bilnøgle med firmaet slange, vil du ønsker en dyb lomme i dit tøj eller en sikker måde at sikre din nøgle (ikke tage slags nøgle med et batteri inde, så det kunne blive beskadiget i vandet).

Hvis du ønsker at tage en køler til en picnic frokost, bør du planlægge din rute langs en doven flod uden rapids og tage eller leje en ekstra slange med strop i midten for at bringe maden. Du skal også bruge en tube med gjord hvis du ønsker at tage dit kæledyr. Du kan også medbringe en redningsvest og en vandtæt kamera.

Slangen proces

Næsten alle floder i vestlige North Carolina har flere tube udlejningsselskaber. Forvent at betale fra $5 til $15 per person, som i 2010, der omfatter et rør og eventuelt et liv jakke og shuttle service. Virksomheder med shuttle busser vil tage dig opstrøms til startpunktet, og du vil flyde tilbage til hvor du lejede røret. Du vil vade ind i floden ved en lavvandet spot og bare sidde på din tube og starte flydende.

Nogle mennesker vælger at binde deres barns eller pet's tube til deres egen, men kun på en stille strækning af floden. Virksomheder med direkte kørsel kan du normalt flyder floden bare én gang, mens de uden transport (ligesom dem på Deep Creek) gør det muligt at gå så mange gange som du har lyst på én dag. Alle virksomheder kan du gå i dit eget tempo, stop så ofte som du ønsker, så længe du retur røret med deres afsluttende time.

Færdighedsniveau

Alle populære slanger floder i North Carolina bjerge er bedømt klasse I og klasse II i form af hvid vand, der er mest roligt ratings muligt. Alle floder har sektioner egnet til folk med ingen erfaring, selvom redningsveste er en nødvendighed for børn og ikke-svømmere. Alle floder har også nogle strømfald, som vil give dig et gys, så Forespørg på udlejningsselskaber for de dele af floden, der er mest velegnet til dit færdighedsniveau.

Andre naturlige seværdigheder

Bjergene i det vestlige North Carolina er et populært feriested, og de planlægger at gå slanger vil måske afsætte lidt tid før eller efter slanger at nyde den naturlige skønhed af Blue Ridge Mountains. Great Smoky Mountains National Park er tættest på Deep Creek, som er Nantahala National Forest og den historiske Cherokee Nation. Transsylvanien County (hjem til Brevard og franske Broad River) er kendt for nogle af de mest utrolige vandfald i øst. Både hængende Rock State Park (nær floden Dan) og Chimney Rock State Park (i nærheden af Broad River) er atural vidundere. Blue Ridge Parkway bugter sig i hele regionen, med udsigt over bjerge og skove. Fiskerne vil ikke blive skuffet at udforske de dybe bassiner og hvirvler i en af vestlige North Carolina's floder og vandløb.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com