Hvordan man kan anvende øjenskygge fløde

Hver kvinde ønsker altid at se hende bedst, og makeup er et fantastisk værktøj til at hjælpe med at forgylde lilje. Mange kvinder har dog problemer med at anvende makeup korrekt, især øjenskygge fløde. Her er nogle tips.

Instruktioner

• Vurdere din øjnenes form. Formen af dit øje er den vigtigste faktor for hvordan du skal anvende din øjenskygge fløde. For dem med meget dyb sæt øjne, lastning øjenskygge creme på låg og i krølle er nytteløs--skal disse kvinder bruge lyse farver på låget og krølle og masser af højdepunktet på pande knogle til at bringe deres øjne. Omvendt, kvinder med oppustede øjenlåg og stort set ingen stigning overhovedet kan ønsker at bruge en kombination af en lys farve på låget/browbone og en mørkere farve hvor krølle bør være at skabe illusionen af en mere udtalt krølle.

• Vælg farver. Valg af farver til din øjenskygge er cremen ikke en eksakt videnskab. Du bør stræbe efter at finde farver, der supplerer din hud tone og hårfarve, bringe din øjenfarve og gøre dine øjne pop. Neutrale farver er fantastisk til et naturligt look eller en lysere dagtimerne føler, røget mørke farver eller lyse nuancer er bedre egnet til festtøj eller mere teatralsk applikationer. Men, de fleste kvinder kan bære næsten enhver farve øjenskygge creme de ønsker, så længe det ikke er i konflikt med deres naturlige farve.

• Vælg en øjenskygge tekstur. Øjenskygge cremer kommer i en bred vifte af teksturer, fra rige lotion-lignende formler til cremer at gå på glat og derefter tørre til en pulverformige finish. Hvis du har ekstremt tør hud omkring øjnene, kan en cremet formel passer dig bedst. For et kig, der varer hele dagen, finde en formel, der tørrer til en mat finish.

• Skaffe de rigtige værktøjer. For at gøre din øjenmakeup ser perfekt, er de rigtige værktøjer afgørende. Børster er generelt en meget bedre redskab end svamp applikatorer. Brug en fin spids børste for foring øjnene, og en flad børste for at anvende farve på låg og panden ben.

• Anvende og blend. Husk at børste lyse farver på områder, som du ønsker at bringe og mørkere farver på områder, du ønsker at aftage. Start med et let anvendelse og tilføje mere nødvendigt--det er nemmere at tilføje end at tage væk. Blending er et trick, som makeup kunstnere bruger til at opnå den nøjagtige effekt, de ønsker. Pulver skygger er generelt lettere at blande end cremer, men cremen skygger kan også blandes efter ansøgning. Bruge en lille makeup svamp og blend forsigtigt ved hjælp af små bevægelser.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com