Typer af ét stykke badetøj

Ét stykke badetøj lade kvinder tage til bølger samtidig med at deres beskedenhed. Men at være genert om din krop behøver ikke at udmønte sig i en klæg stil, som nogle ét stykke badetøj flirtatiously afsløre kødet. Athletic svømmere kan også finde badetøj, at strømline deres rammer og give dem masser af støtte samt.

Maillot

At kende den hvide ungdomstrøje franske rødder kan hjælpe dig med forstå sin historie og kultur. "Maillot" betyder "skjorte" i fransk. "maillot de bain" eller badning skjorte er den formelle franske betegnelse for en badedragt. Nyligt befriede stopgarn i 1920-erne afslørede hidtil uset hud med udseendet. Badedragt designere af i 1960 ' erne kombineret spandex med figuren klassiske maillot at etablere prototypen af den moderne heldragter med en stram pasform.

Bodyskin

Bodyskins er nyttig til atletiske konkurrence. Bodyskins er lig diveskins scuba dykkere og snorklere bruger. Begge dækker helt kroppen, undtagen hænder og fødder. Bodyskins har dog ofte materialer og detaljer, der forbedrer svømmere evne til at bevæge sig gennem vandet. Bodyskins er normalt lavet af Lycra og omfatter ofte spænding zoner for at reducere vand turbulens.

Svømmetøj

Kvinder søger for ekstra bryst support Nyd bryderryg. Konkurrencedygtige svømmere og sportsfolk også foretrækker denne stil for sin fleksibilitet og bevægelsesfrihed i vandet. En vigtig egenskab af Svømmetøj look er manglen på enhver bånd eller stropper til at justere pasformen. Svømmetøj betragtes som et godt kompromis mellem form og funktion.

Kringle Suit

Disse er blandt de mest afslørende af ét stykke badedragt muligheder. Ligner en slynge badedragt, stropper af kringle passer til drapere over torso nær bunden af bærerens brystkassen. Den nederste del på en kringle dragt er derfor en smule høj. Stropperne lukke ikke af forbipasserende om halsen og ned på bagsiden; i stedet, de indhylle halsen og sammen med stropper omkring Teenagepigerne.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com