Hvor hen til ophæve kæbe linjer med Makeup

Hvor hen til ophæve kæbe linjer med Makeup

Løft kæbe linjer ved hjælp af grundlæggende faglige teknikker fra fotografiske og scene makeup. Blid anvendelse gør disse tricks Se naturligt, og du kan bruge regelmæssig skønhed makeup produkter til en dagligdags løsning. Makeup for fotografier, eller på skærmen, skal være lidt tungere at give virkning af en glattes og løftede udseende.

Instruktioner

• Anvende dine regelmæssige foundation over ren og fugtet hud. Den type du vælger påvirker ikke efterfølgende makeup ansøgning om ophævelse kæbe linjer, men du kan vælge en plumping og fugtgivende formel for at give dig et forspring i at gøre linjer synes mindre synlige.

• Bruge en concealer pensel til at anvende en flydende highlighter i folder eller kæbe linjer. Nogle overstregningstuscher kommer i en pen applikator med sin egen pensel. Dette lyse og lys-reflekterende produkt gør kæbe linjer synes straks mindre dyb, bidrager til at skabe et glattere udseende.

• Anvende en letvægts, flydende concealer over de markerede områder. Dette tager off high-glitre, samtidig med at lidt af udstråling til at vise grundig gør kæbe linjer mindre indlysende.

• Udfør anvendelse concealer i andre områder, som omkring øjnene, derefter indstille basen med et fint, gennemskinnelige løs pulver. Du kan bruge en børste eller pust til dette, men vælger en meget glat, silkeagtig løs strømkablet formel til at give en hud-lignende finish. Undgå tunge trykkede pulvere, fordi de kan fremhæve tekstur og gøre dig bovsnitte synes dybere igen.

• Figur kindben af afstøvning lidt matte Brunering pulver lige nedenunder knoglen og blande godt. Oprettelse af mejslet kindben gør ansigtet til at se mere strukturerede og mindre kødfulde, som hjælper med at minimere den samlede udseendet af jowls.

• Brug en blød bronzer børste til støv en lille bronzer under kæbelinien. Hvis bovsnitte kommer ned i kæben med huden blødt formet over dette område, i stedet for stram, opbygge bronzer lige over kæbelinien så ser stærkere-linjen.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com