Sådan Stop overdreven sveden af armhulerne

Selv sveden er en normal og sund tilstand, kan producere for meget sved blive et problem. Svedtendens er kroppens måde at køle ned, men for meget sved under armhulerne fører til ubehag, plettet tøj og ubehagelige kropslugt. Overdreven svedtendens, eller hyperhidrosis, er ikke forårsaget af de sædvanlige sved udløsende faktorer såsom motion, høje temperaturer eller angst. Det sker spontant og undertiden konstant. Heldigvis er der masser af behandlingsmuligheder for overdreven sveden af armhulerne.

Instruktioner

• Bruge en stærk antiperspirant. Bemærk, at dette ikke er det samme som deodorant, hvilket ikke forhindrer sveden. Du kan være i stand til at opnå en recept fra din læge til en heavy-duty antiperspirant, der ikke er tilgængelige i håndkøb. Det skal indeholde mindst 10 procent aluminium chlorid hexahydrat. Denne ingrediens hjælper med at sætte sved kanalerne og forhindre sveden når de påføres under armene.

• Tage oral medicin. Medicin kendt som antikolinergika kan hjælpe med at forhindre stimulation af svedkirtler. Dog kan disse stoffer gav bivirkninger såsom mundtørhed, svimmelhed og vandladningsproblemer.

• Gennemgå iontophoresis. Konsultere din læge om denne procedure. I denne procedure dykke du dine armhuler i vand eller en elektrolyt opløsning. En svag elektrisk strøm gik hen over overfladen af huden i 20 minutter, en gang om dagen, vil midlertidigt stoppe sved kirtler i at fungere. Proceduren gentages dagligt i flere uger, og derefter en gang om ugen, når det træder i kraft.

• Tage Botox indsprøjtninger, med lægens godkendelse. Botox kan være yderst effektiv mod overdreven underarm svedtendens. Små doser indsprøjtes i området under armene vil midlertidigt blokere de nerver, som stimulerer svedkirtlerne. Mulige bivirkninger af denne behandling omfatter smerter på injektionsstedet og influenzalignende symptomer.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com