Sådan rejser til Easter Island

Påskeøen ligger i Stillehavet over 3.000 miles fra Chile, en trekantet formet stykke jord måling kun 171 kvadrat miles. For en ø af sådan en lille størrelse mangler Påskeøen bestemt ikke i eventyrlysten aktivitet for sin turister til at nyde. Find ud af hvordan du nyder at tage en tur til Easter Island med oplysningerne til dig i denne artikel.

Instruktioner

• Find transport. LAN Chile, et luftfartsselskab fra Santiago, vil flyve dig til Påskeøen. Når der, offentlig transport er begrænset. På grund af det vanskelige terræn i landet er leje en 4-hjulstræk jeep den bedste løsning.

• Arrangere logi før tid. Påskeøen har et begrænset antal hoteller. Forvent ikke at finde en Holiday Inn eller et Hilton på øen, fordi alle Easter Island hoteller er lokalt ejet og temmelig små i størrelsen. Ikke alle accepterer kreditkort, så det er bedst at rejse med rejsendes checks.

• Nyde nogle af de mange ting at gøre på Påskeøen. Selvfølgelig, når du besøger nogen Pacific Island, svømning, dykning og snorkling er populære forbi gange. Nogle surfing foregår på Påskeøen nær Hanga Roa. Du kan også betale en fisker til enten tage dig på en fisketur eller blot en bådtur.

• Planlæg at tilbringe en hel del penge på mad, selvom du købe din egen dagligvarer. Alle mad på Påskeøen er dyre om du vælger at købe din egen dagligvarer eller spise på en restaurant. Vand på Påskeøen er sikkert at drikke. Du kan vælge at drikke den mineralske fyldt vand fra hanen eller købe vand på flaske fra landsbyen butikker og leverandører.

• Besøg nogle af de arkæologiske steder på øen. Der er flere tour guide agenturer, når du ankommer på fastlandet. Af sikkerhedsmæssige årsager er det altid bedst at gå på en udflugt med en gruppe. Flere fortidsminder er åbne på tværs af øen. Websteder skal overholdes på alle tidspunkter.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com