Hoteller i Manhattan, New York med Jacuzzi

New York City, New York, en af de største byer i verden, er hjemsted for millioner af mennesker, uendelige liste over ting at gøre og mange seværdigheder at se. Selv om der er en overflod af hotel accomadations i og uden for Manhatten, en af de fem bydele, der udgør New York City, tilbyder kun et par hoteller værelser med Jacuzzi badekar.

Trump International Hotel

Trump International Hotel ligger på den sydvestlige spids af Central Park i New York, New York. Basunen er et luksuriøst 5 stjernet hotel med fantastisk udsigt over New York City og den verdenskendte Central Park. Dette fornemme hotels har jacuzzi badekar i udvalgte værelser og suiter, bare en af de mange faciliteter på The Trump. Ekstra Værelsesfaciliteter omfatter gulv-til-loft vinduer, brugerdefinerede forfængelighed, fuldt udstyret køkken, højhastighedstog og trådløst Internet, to-line telefon, 55-tommer fladskærms-HDTV, Blue-ray DVD-afspiller og iPod docking-station. Hotellet er bekvemt placeret tæt på en række attraktioner, herunder Times Square, som er blot syv blokke væk.

Trump International Hotel

1 Central Park West

New York, NY 10023

212-299-1000

trumpintl.com

70 Park Ave Hotel

70 Park Ave Hotel er beliggende i nærheden af midten af byen et par blokke syd for Times Square og Central Park. Denne "fire diamant service" luksushotel har en 475 kvadratfod king bed suite med separat stue og soveværelse, 42-tommer fladskærms-TV og en to-personers jacuzzi badekar. Værelserne på dette hotel har også en bred vifte af pude stilarter for maksimal komfort, værdiboks på værelset, Etro-toiletartikler, gratis avis, spa i værelset og 24 timers roomservice. Hotelfaciliteter inkluderer højhastigheds Internet adgang, time om aftenen vin, parkeringsservice og adgang til New York Sports Club. Dette hotel er kæledyr venlige og 100 procent røgfrie.

70 Park Ave Hotel

70 Park Avenue

New York, NY 10016

212-973-2400

70parkave.com

Avalon Hotel Manhattan

Avalon Hotel Manhattan ligger på E 32 St blot 1 gade fra den ikoniske Empire State Building. Blandt til 99 gæsteværelser på hotel, har The Avalon en executive suite med jacuzzi badekar, der er 475 kvadratfod. Værelset har en række faciliteter, herunder en king-size seng med separat stue og sovesofa, en 27-tommer farve kabel-tv med bestillingsfilm, privat sikkerhedsboks, separat bruser og Jacuzzi badekar, Bose radio og en trådløs telefon. Hotelfaciliteter inkluderer gratis Wi-Fi og DSL i alle værelser, en gratis business center konference/festsale, kammertjener parkering, lufthavnstransport og gratis europæiske & amerikanske aviser.

Avalon Hotel Manhattan

16 E 32 St.

New York, NY 10016

212-299-7000

avalonhotelnyc.com


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com