Krydstogter til Huatulco, Mexico

Krydstogter til Huatulco, Mexico

Huatulco er en ferieby på den Mexicanske Riviera, i nærheden af Puerto Escondido på kysten af Oaxaca stat. Det er en populær port-af-call for krydstogter, der krydser Panama-kanalen. Huatulco funktioner frodige kystnære landskaber, med små, naturskønne bugter omgivet af tropiske jungler. Byen er hurtigt ved at blive en øko-turisme destination, fordi nye udvikling er begrænset til fem procent af den naturskønne region. Besøgende kan opleve en bred vifte af guidede eventyr i Huatulco, såsom riverrafting, snorkling og jungle vandrestier.

Princess Cruises: Grand Panamakanalen

Princess Cruises funktioner en 15-dages, all inclusive-Grand Panamakanalen tur fra Ft. Lauderdale til San Francisco med stopper på otte anløbshavne, herunder Huatulco. Det afgår fra Ft. Lauderdale og også stopper i Aruba, Cartagena, Colombia, Panama-kanalen, Panama City, Costa Rica, Acapulco, Cabo San Lucas og Los Angeles, før ankommer i San Francisco. Passagerer kan nyde en bred vifte af landudflugter Huatulco arrangeret af cruise, herunder en flod flyde ned ad Copalita-floden, en guidet snorkeltur og natur vandretur til flere pladser.

Princess Cruises24844 avenue RockefellerSanta Clarita, CA 91355800-774-6237Princess.com

Regent Cruises: Ft. Lauderdale til San Francisco

Regent Cruises tilbyder en tre-ugers tur ombord på Seven Seas Navigator, med en anløbshavn i Huatulco. Krydstogt rejser fra Fort Lauderdale til San Francisco, med stop i Grand Cayman Island, Colombia, Panama og Panama-kanalen passage, Puntarenas i Costa Rica og fem stop på Mexico Riviera, herunder Huatulco. I Californien dokker skibet i San Diego og San Francisco. Landudflugter i Huatulco omfatter en whitewater tømmerflåde tur i klasse 2 farvande (begynder til mellemniveau) og ATV ture i junglen og bugter.

Regent Seven Seas Cruises1000 corporate Drive, Suite 500Fort Lauderdale, FL 33334877-505-5370RSSC.com

Panama Canal: Panama Canal

Norwegian Cruise Line tilbyder en 19-dages Panamakanalen tur fra Vancouver til Miami. Anløbshavne omfatter Astoria, Oregon, San Francisco, Los Angeles, Cabo San Lucas, Acapulco, Huatulco, Puerto Quetzal i Guatemala, Puntarenas i Costa Rica, en dagslys, passage gennem Panama-kanalen, Cartagena og ophører i Miami. Cruise tilbyder en bred vifte af landudflugter i Huatulco, herunder en flod, kajak eventyr, en øko-tur til en krokodille sanctuary og jungle ridning ture.

Norwegian Cruise Line7665 corporate Center DriveMiami, FL 33126866-234-0292NCL.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com