1960s mode for Teen drenge

De tillægsord, der kommer til at tænke, når tænker på en teenage dreng i den turbulente 1960 ' erne er "oprørske", og denne holdning overføres til mode i tiderne. Dette var en alder af Woodstock og et samfund i stadig forandring, og teen drenge udtrykt sig med en bred vifte af stilarter.

Nehru jakke

Gjort populær af premierminister i Indien, Jawaharlal Nehru, den såkaldte "Nehru jakke" var en skræddersyet frakke med en mandarin krave, der faldt på knæ, og i de fleste henseender, det lignede en jakke til en dragt. Det blev bragt til USA i midten af 1960 ' erne og var alle vrede blandt teenagere.

Bell-Bottoms

Stylet efter den amerikanske flådes uniformer, blev klokke-bottom bukser populær med unge mænd i 1960 ' erne, især efter at Sonny og Cher og Elvis Presley, bar dem. Når de først blev introduceret, de fleste af dem var lavet af denim, men over tid de begyndte at dukke op i andre stoffer, såsom polyester og fløjlsbukser.

Bedstemor briller

I 1960 ' erne var det et fashion statement for mandlige teenagere til at bære briller, der var et throw-tilbage til Ben Franklin. Gjort berømt af musikeren John Lennon, bar selv teenagere, der er nødvendige for nogen briller på alle dem. Og fad blev passe så hurtigt, som det blev populær.

Ban-Lon

Pr. definition, Ban-Lon er "en varemærkeregistreret, multistrand, kontinuerlig-filament syntetiske garn bruges i detailhandlen tøj", og det var indeholdt i al slags sport skjorter båret i 1960 ' erne af teenage-drenge. På grund af komfort faktoren er de stadig tilgængelige i dag.

Tie-Dye

Kunsten at tie-dying startede i Japan flere hundrede år siden, men det blev meget populære blandt mandlige teenagere i 1960 ' erne. Det var lavet af indpakning klud rundt pinde, holde det sammen med elastikker, og sænkes ned i farvestof. Hvad resulterede var en mærkelig mønster, når elastikker og pinde blev fjernet. Processen skabte en etniske look, der appellerede til teenage-drenge, og de bar det skjorter, Kaftaner og andre beklædningsgenstande.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com