Hvad betyder "Rør på afkølede Cupcakes"?

Hvad betyder "Rør på afkølede Cupcakes"?

Ligesom de fleste andre specialiserede færdigheder har madlavning og bagning deres egne ordforråd. Dette kan være maddening for novice kokke og bagere, der ikke er bekendt med jargonen. Utallige antal internetsøgninger stammer fra instruktioner som "cook til blød bold-fase" eller "pipe på afkølede cupcakes." Nogle har enklere forklaringer end andre. Cupcake eksempel, for eksempel, refererer til forholdet mellem cupcake og dets dekorative flormelis eller glasur.

Kager og kopper

Søde kager af forskellig art har eksisteret i tusinder af år, lige fra simple flatbreads med honning til de omfattende konfekt af 18th-century Europa. De letteste og mest delikate sorter kan være svært at bage i store størrelser, fordi kanterne er normalt overbaked af midten tidsperioden. En måde at imødegå dette er ved at bage små, individuelle kager. De kan bages i separate små kopper--oprindelse af udtrykket "cupcake"-- eller i mere moderne tid i pander fremstillet til dette formål. De er en staude favorit, giver en lille og perfekt del af kagen for enhver med en sød tand.

Udklædning det

Cupcake selv er naturligvis kun en del af billedet. Ligesom de fleste kager komme cupcakes ikke virkelig ind i deres egen indtil de er indrettet med rige, søde, farverige glasur eller glasurer. Disse kan være simple blandinger af mælk og konditori sukker eller omfattende buttercreams ved hjælp af æggehvider og sukkersirup. De fleste er lavet med en base af smør eller en billigere erstatning, som margarine eller vegetabilsk afkortning. Den enkleste måde at anvende icing på en cupcake er med en spatel eller smør kniv, men rør prikken fra en wienerbrød pose kan give mere iøjnefaldende resultater.

Sætte det i din pibe

På tøj henviser "rør" til en cylindrisk strimmel af dekorative kant. Det bruges i forstand af kage dekoratører så godt, og PEB på bogstaver er hvordan fødselsdag meddelelser placeres på kager og bagværk. I en bredere forstand, helst du klemme din glasur fra en wienerbrød pose det kaldes rørsystem. Disponible og genanvendelige wienerbrød poser er tilgængelige på de fleste køkken detailhandlere, samt hundredvis af tips til at gøre dekorative designs i prikken. En enkelt stjerne tip kan bruges til at dekorere cupcakes med swirls og rosetter, eller flere dygtige bagere kan bruge en vifte af farver og tips til at skabe virkelighedstro blomster eller andre dekorative motiver.

Holde det Cool

Når dine cupcakes kommer ud af ovnen, kan parfumering hele huset med deres varme, frisk lugt, det være svært ikke at prøve en lige bortrejst. Desværre, de fleste glasur er fedt-baseret og vil smelte og blive løbende, hvis du prøver at bruge dem, mens cupcakes er varmt eller varme. Det er især et problem hvis du prøver at pibe elegant design på cupcakes med din wienerbrød pose. Så, "rør på afkølede cupcakes" fortæller dig til at vente tålmodigt for cupcakes til at nå stuetemperatur før icing dem smukt.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com