Wii Fit træning for overvægtige

Wii Fit træning for overvægtige

Fedme påvirker millioner af amerikanere, men at foretage enkle ændringer til din kost og livsstil kan hjælpe med at bekæmpe denne epidemi. Hvis du ikke kan lide gå til gymnastik eller bare foretrækker at arbejde derhjemme, kan udøver synes som en udfordring. Dette er, hvor din Nintendo Wii kommer. I en undersøgelse foretaget af den amerikanske Rådet om motion, blev Wii Fit vist sig at tilbyde kalorieindhold-brænding fordele. Mens forskerne opmærksom på, at andre former for motion bør gøres så godt, Wii Fit giver en mild til moderat træning, der hjælper med at fede personer lethed i aktivitet.

Hvordan Wii Fit virker

Wii Fit er en øvelse spil, der fungerer sammen med Wii Balance Board, en platform, som du står under afspilning, der registrerer alle dine bevægelser og afspejler dem på din TV-skærm. Det er vigtigt at bemærke, at Wii Fit ikke er egnet for alle overvægtige mennesker. Balance Board har en vægt begrænsning på 330 lbs., så kun de personer, der vejer mindre end dette skal bruge den. Når du først begynder at bruge spillet, vil ikke alle øvelser være tilgængelige. men som dit niveau af fitness forbedrer, du låser mere udfordrende aktiviteter. For en overvægtig person uvant at udøve, giver dette en gradvis Introduktion til fitness.

Aerobic

Wii Fit har flere aerobic-baseret spil, der giver hjerte-kar-motion for at forbrænde kalorier, Øg din puls og reducere kropsfedt. Med Wii, kan du vælge fra en række dance spil, der vil have dig træde til rytmen, eller du kan prøve skridt aerobic eller endda en sjov hula hoop spil. Wii Fit kørende spil er en anden måde at sprænge kalorier og hjælpe kaste overskydende vægt. Med dette spil, kan du starte med at gå og arbejde dig op til jogging. Dette tillader dig at angive dit eget tempo og få de samme fordele, som du ville gøre, hvis du gjorde det i en mere traditionel format. Alle disse aktiviteter er egnet til fede mennesker, men du har brug for at lytte til din krop og tage pauser efter behov så du ikke overdrive det.

Styrketræning

Styrketræning gør en afgørende del af et komplet fitness rutine. Wii Fit giver et alternativ til enkeltstående styrke træning ved at give dig trinvise instruktioner, sammen med råd, hvis din form er slukket. Øvelser for alle dine store muskelgrupper er inkluderet, og basic flytter, ligesom lunges, torso snoninger og ben extensions er et par af begyndelsen aktiviteter, der er ideelle til fede mennesker bare starter et fitness rutine.

Balance og Yoga

At have god balance er en anden vigtig del af fitness, og folk der er overvægtige ofte opleve nedsat balance kontrol på grund af overvægt, hvilket kan føre til falls og generelle vaklen. For at forbedre din balance, har Wii Fit flere aktiviteter rettet mod dette område, herunder fodbold og ski spil, der tester din stabilitet. Yoga, som fokuserer på fitness af krop og sind, vil også hjælpe med balance, og folk i alle størrelser kan tilføje denne aktivitet i deres rutine ved hjælp af Wii Fit. Spillet vil vise dig hvordan du gør grundlæggende og avancerede udgør samtidig giver tips om vejrtrækning teknikker og ordentlig form.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com