Let aftensmad ideer med hakket oksekød

Let aftensmad ideer med hakket oksekød

Hakket oksekød er en basisfødevarer i mange amerikanske husholdninger, fordi det er smagfuld, nemme at tilberede og billigere end udskæringer af bøffer eller fuld stege. Lave aftensmad med hakket oksekød, som din hovedret er sikker på at holde hele familien er opfyldt.

Fyldt farsbrød peberfrugter

Fyldt farsbrød peberfrugter er en nem jorden oksekød middag mulighed. For at gøre dette måltid du blot blande hakket oksekød med hakket hvidløg og løg og kram det i peberfrugterne. Hvis du kan lide, bland sort peber og tomatsauce med kødet. Du kan også tilføje ost og urter til at matche din smag præferencer---du skal bare huske sammenhængen er endnu overalt i kødet ved at blande grundigt.

Når kødet er klar, skal du skar toppen af de grønne peberfrugt og skære ud indvendigt. Simpelthen ting peberfrugter i ovnen og bages på 350 grader i 30 minutter til en time.

Avacodo burgere

En anden nem jorden oksekød opskrift er avocado burgere. For at gøre denne parabol, simpelthen grill jorden okse burgere og tilføje tops af avocado og ost på toppen. Spredt mayonnaise, sennep eller andre krydderier på din hamburger boller og du er færdig. Dette er en lækker og enkel opskrift.

Krydrede kødboller

Spicy frikadeller er en simpel jorden oksekød opskrift, der går godt med pastaretter. For at gøre dette måltid, blot blande æg, salt og forskellige krydderier ind i kødet som cayennepeber og sort peber. Du kan også tilføje løg og hvidløg hvis du kan lide. Bland grundigt og opløfte kødet ind i små kugler. Bage kødboller i en stegepande, indtil de er helt kogt og støvregn pasta sauce på toppen. Kog nudlerne separat og hæld frikadeller på toppen.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com